TRÄFF PÅ ALKOHOLHJÄLPEN

107 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Varafrisk
Min man följer m mig eftersom

Min man följer m mig eftersom vi gör den här helgen till en weekendresa t Stockholm. Å jag vill gärna dela detta m honom då jag behöver hans stöd i vardagen. Jag har uppfattat det som att det är ok.

Ses på lördag🌟

Vitutanvin
Har alla kommit redan?

Blev lite sen.... på väg nu ialla fall

Vitutanvin
Jag hittar inte...

... ?

Se klart
Ha ett fint möte irl

Modigt (tycker jag) som vilar tryggt i just anonymiteten här och är hjälpt av den. Kram!

Vitutanvin
Gav upp...

... känns jättetråkigt! Ett helt år till nästa chans. 😥

Kontentan
Möte

Hoppas ni hade ett fint möte. Återberätta gärna här för oss som inte kunde delta 🙂

Fröet
.

.

Fröet
Ja

väntar med spänning på rapporter 😉😀

Nästa år hoppas jag att kunna vara med 🙂

FinaLisa
Vitutanvin 😯

Nej, så synd!! Hade du fel adress eller vad hände!?
Hoppas det går att ordna en träff om ett halvår igen. Två gånger om året är nog bättre för många vill ju gärna vara med och det är ju ganska vanligt att bli sjuk i förkylning denna tiden på året...

Sänder en kram till vi ses då🤗💚

FinaLisa
Dagen efter...

...Tack för igår alla ni som var där!! 🙏 Så kul att se så många glada och nöjda ansikten😊
Och tack Rosette, Li-Lo och Magnus för att ni fixade detta!
Det var en jättetrevlig och mysig Forumträff!👍

Skön stämning som startade med mingel runt ett fikabord med massa "goa grejer".
Därefter satt vi i en stor halvcirkel och presenterade oss och delade det vi ville för stunden. Väldigt fint att få höra hur mycket forumet betytt för alla.
Sedan blev det stor smörgås och kaffe igen. Därefter pratade Magnus om lite statistik och om Forumets start och utveckling fram till nu.
Och att undersökningar visar att det är de beroendepersoner som klipper helt med alkoholen som har bäst förutsättningar att hålla sig nyktra över tid.
Det är alltså inte så troligt att man kan lyckas bli en "normaldrickare" igen om man väl har utvecklat ett beroende.

Vi avrundade träffen med att konstatera att vi skulle nog vilja ha två träffar per år då det alltid blir så att folk faller bort av olika orsaker. Och att tre timmar går väldigt fort! Så kanske man ska utöka tiden dessutom?
Något att fundera på...🤔
Så, det var min lilla rapport från gårdagen.📝 Over and out👍

Kramar 💗🧡💗

Charlie70
Vill också tacka..

..såväl arrangörer som deltagare! En för mig speciell träff. Underbart med alla dessa till det yttre extremt olika personligheter som alla sitter i samma båt så att säga. Jag är jätte glad att jag valde att delta!
Kram!

Mrx
En dag i taget...

Forum träffen igår var verkligen i höjdare. Det var roligt att träffa både nya och gamla forum vänner. Vi sitter i samma båt och kämpar mot samma mål. Jag hoppas det går att arrangera två träffar per år om resurserna räcker till. Tack till både deltagare och arrangörer. En dag i taget 😉
/Mrx

Rosa-vina
Tack för en härlig lördag!

Jag hade så mycket energi när jag kom hem, fylld av glädje. Tack för träffen allihopa som bidrog med sin presentation. Jättefint av er på AH att ordna träffen och ta av er tid.
Avlutningen på fiket var som grädde på moset, fiiint. Vilket kraft det är när vi samlas, ger styrka och motivation om det nyktra livet. Så tacksam att få en liten del av er resa.
kram

Femina
Tack

Tack för att ni delar med er utav gårdagen till oss som inte var där! 🧡

Fenix
Kan bara

instämma i lovorden över träffen. Två gånger per år är nog en bra idé, om ni som håller i det mäktar med. En fin dag avslutades på Dramaten och Dövheten, en bra pjäs om Beethoven som växte ju längre den pågick. Sista delen av färden hem blev några mil på en mindre väg där träden hela tiden hotade blåsa omkull, och några hade gjort det. Läskigt. Tur man är nykter:-)

Li-Lo
En sensommarträff...

Vi mäktar med! Precis som för många av er ger ett sådant här tillfälle oss energi. Rimlighet och möjlighet att ha en träff efter sommaren var en punkt på dagens möte. Vi återkommer naturligtvis då vi har ett beslut i detta.

Tack för er återkoppling och generositet att berätta för de som är intresserade och var där.

Allt gott
Li-Lo och alla andra här i/på admi.

Sidor