..såväl arrangörer som deltagare! En för mig speciell träff. Underbart med alla dessa till det yttre extremt olika personligheter som alla sitter i samma båt så att säga. Jag är jätte glad att jag valde att delta!
Kram!

Forum träffen igår var verkligen i höjdare. Det var roligt att träffa både nya och gamla forum vänner. Vi sitter i samma båt och kämpar mot samma mål. Jag hoppas det går att arrangera två träffar per år om resurserna räcker till. Tack till både deltagare och arrangörer. En dag i taget ?
/Mrx

Jag hade så mycket energi när jag kom hem, fylld av glädje. Tack för träffen allihopa som bidrog med sin presentation. Jättefint av er på AH att ordna träffen och ta av er tid.
Avlutningen på fiket var som grädde på moset, fiiint. Vilket kraft det är när vi samlas, ger styrka och motivation om det nyktra livet. Så tacksam att få en liten del av er resa.
kram

Femina

Tack för att ni delar med er utav gårdagen till oss som inte var där! ?

instämma i lovorden över träffen. Två gånger per år är nog en bra idé, om ni som håller i det mäktar med. En fin dag avslutades på Dramaten och Dövheten, en bra pjäs om Beethoven som växte ju längre den pågick. Sista delen av färden hem blev några mil på en mindre väg där träden hela tiden hotade blåsa omkull, och några hade gjort det. Läskigt. Tur man är nykter:-)

Li-Lo

Vi mäktar med! Precis som för många av er ger ett sådant här tillfälle oss energi. Rimlighet och möjlighet att ha en träff efter sommaren var en punkt på dagens möte. Vi återkommer naturligtvis då vi har ett beslut i detta.

Tack för er återkoppling och generositet att berätta för de som är intresserade och var där.

Allt gott
Li-Lo och alla andra här i/på admi.