Nykter till midsommar! And beyond..

1209 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
April
Hej och tack!

Tack för ditt inlägg i Torns tråd🤗! Är så fantastiskt att läsa hur ni både delar med er och stöttar varandra här i forumet! Det är något jag har svårt för, ”ensam är stark” är mitt lite tragiska motto som jag, trots att jag vet att det inte är så framgångsrikt, har svårt att släppa. Men jag jobbar på det och ni här på forumet är en stor hjälp!

Så häftigt att läsa att du vågat stå upp för varför du inte dricker! Galet konstigt att det ska vara så skamfyllt att erkänna att man blivit beroende av en drog som säljs lagligt men så har det blivit.

Styrkekramar och hoppas du får en härlig sommar🌸

Fibblan
Hej April!

Ja, visst är det lite av ett aber det där med ensam är stark mottot..Tror vi är många med detta, som hamnat i alkoholberoende..och jag har min beskärda del av det. För egen del har jag varvat detta motto med utmattningsdepression..Pressat mig själv för hårt, klara allt, vara stark. Höga krav både på mig själv och andra. Återhämtade mig från den. Körde på igen. Var än en gång på väg in i väggen. Självmedicinering med alkohol gjorde ju inte saken bättre..😬.
Men nu kan jag äntligen konstatera att jag brutit med både det ena och det andra mönstret 👍🙏! Det har inte gått som på räls, men två steg fram och ett tillbaka, är fortfarande en rörelse framåt..☺️! Och nu känner jag att jag kommit en bra bit på vägen👍.
Hoppas som sagt att du finner styrkan och tron på att du kan bryta dig loss från alkoholens bojor ⛓️! Där bortom väntar glädje och ljus 🌅 !

Styrkekramar till dig tillbaka 🤗!

Vad gäller mitt statement i fredags. Jag sa inte att jag utvecklat ett beroende, utan sa bara kort och gott att jag inte dricker alkohol längre, eftersom jag mår dåligt när jag gör det och bra utan ☺️! Typ så. Men det räcker känner jag. Möjligt att de diskuterade sinsemellan sedan, och att de tänker att jag har problem. Men de får tänka vad de vill, och dessutom så har jag ju inte problem med alkohol, nu när jag inte dricker😆!

Må väl🤗!
Kramar!
/Fibblan 🌼.

Lennis
Heja dig Fibblan 💕💕

Du är så stark!! Helt rätt sagt det räcker så - jag dricker inte längre! iNGEN ska bry sig man gör vad man själv känner är bra för en själv! Man ska skita i vad andra säger tänker tycker om den saken - det är rätt för en själv man vill må bra ☀️☀️ så enkelt är det 💕 rullar på för mig med dag 45 (-1) känns toppen! Semester nu o tanken (bra att ha en) är att det ska bli en helt vit semester! Vi får se hur det blir men det är min tanke o plan håller i den! Sambon dricker inte alls (knappt) så strular det till sig är det jag själv)...men är så besatt av att gå ner i vikt nu så det finns inte på kartan!! Ta hand om dig o fortsätt på samma vis som du gör!! Du gör det så bra!! 👍🤩🧚‍♂️💃🌸🌟🥇 styrkekramar till dig 💕💕

AmandaL
Jag håller med dig helt och

Jag håller med dig helt och hållet där fibblan, jag ser mycket hellre att folk diskuterar mitt alkoholmissbruk som inte längre finns än att dom diskuterar hur full jag blev på gårdagens middag! Jag tycker det känns som en seger att vara nykter: snälla tänker jag, diskutera gärna mig nu när jag är nykter så länge jag är frisk och mår bra, skäms gör jag när folk pratar om mina fyllor när jag är mitt inne i dom. Nu är jag stolt nykter och känner likadant, prata ni på, jag står för mitt nyktra val till 100% och är stolt över att jag är nykter! Kanske kan man till och med inspirera någon annan att ta steget när man berättar att man inte dricker, så all eloge till dig fibblan, helt rätt mindsett! Jag blir stolt och glad över att läsa dina starka inlägg 👊🏻🌷

Fibblan
Åh, Lennis 🌺 vad roligt..

o höra ifrån dig❣️
Extra glädjande o höra att du mår så väl också 💗🤗!
Massor med vita dagar och planer på fler - det gillar vi👍😘!
Med viktnedgång i fokus, finns det ju inte plats för alkohol heller..😜! Hur har det gått annars med de fysiska besvären? Också på rätt håll kan jag tro (och vad det verkar?)🍀✊!
Tack för din shvungande pepp 🤗😆❣️
Jag säger detsamma till dig - så fantastiskt bra du är🏅✨! Nu fortsätter vi på den hälsosamma banan😘🙏!
Ha en fortsatt riktigt skön och frisk semester🍃☀️🌊🍉!!!
Massor med kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
AmandaL

Tack för stöd och pepp ❣️
Det ger så mycket kraft att få dina fina respons 😘 🙏! Alltid gott med påfyllning av positiv feedback och att du också känner som jag🤗! Vi ska verkligen vara stolta🏆😀! Och precis som du är inne på, kan det säkert inspirera en och annan också..🍀 Jag har det på känn 😜👍! I "mitt gäng" kommer garanterat fler att iaf börja tänka efter lite mer kring sina egna vanor..💡. Det behöver nog gå lite tid, men när de märker att jag vid det ena tillfället efter det andra, står vid det jag sagt, kan de kanske tänka sig att diskutera alkohol, åtminstone i generella termer, på ett ärligt och givande sätt. Och vågar de och vill bolla sina funderingarna med mig, kommer jag stå där med öppen famn och ett öppet sinne.

Oavsett hur det blir med det, blir det här det bästa för mig🙏🍀❤️! Så glad och tacksam att jag känner mig ur alkoholens grepp👊✨! Men precis som du skrev hos dig AmandaL, så kommer inte släppa garden i första taget ⚔️💪!

Kram och fin avslutning på veckan🤗!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
Ikväll är jag inte snäll mot mig själv😟

Vet inte varför eller varifrån de här osnälla tankarna kommer..Ser på mitt senaste inlägg och vill hånskratta åt mig själv. "Glad och tacksam att jag känner mig ur alkoholens grepp"..Jo, jag tackar ja..Hybris. Vem tror du att du är Fibblan..? En liten plutt bara. Vad då ur..? Nu när alla negativa och självdestruktiva tankar försöker slå rot, vill jag ju inget hellre än att döva dem..Men jag gör inte det. Jag har bestämt mig. Försöker betrakta det som händer nu, som drakens patetiska försök att övertala mig att jag är värdelös, att jag inte kan och att det hela är ett meningslöst och "dömt att misslyckas projekt"..

Ville bara få ur mig lite av det som snurrar, så det inte ska ta över mig. Jag vet vad jag tror på egentligen. Jag vet att alkohol inte löser någonting. Den gör endast det motsatta. Orkar bara inte med mig själv. Vill krypa ur mitt skinn och lägga det brevid. Så känns det nu.

Men jag stannar kvar i känslan. Flyr inte. Det kommer inte kännas så här för alltid. Kanske och mest troligt kommer jag ha mer kraft imorgon igen. Trött och sliten. Mens på det. Hoppas, hoppas jag får sova gott i natt. Vet ju logiskt att jag får bättre sömn utan alkohol. Men nu har jag haft några nätter med sämre sömn. Svårt att komma till ro.

Nåja, som sagt. Inget blir bättre med alkohol. Lugn i den övertygelsen. Och ångesten är mild jämfört med vad jag upplevt förut. Så jag bidar min tid. This too skall pass..🧘🙏.
Kram
/Fibblan 🌼.

Torn
Fibblan❤️

Helt normalt ju med lite dippar då och då. Det vet du ju sedan tidigare. Och så länge man inte får för sig att dricka pga det så är det ju lugnt.🤗 Det släpper och blir bättre och bättre med tiden. Och det vet du ju också.☺️

Mens har jag ingen erfarenhet av men att sömn hjälper mot osnälla tankar det vet jag. Jag älskar dina långa, roliga, peppande inlägg och kommentarer. Med nästan fler emojis än ord.😂

Kram

Andrahalvlek
This too shall pass

Exakt så är det. Hoppas att du får sova gott i natt 😴

Kram 🐘

Fibblan
Tack fina ni 💗!

Jag sitter lugnt i båten. Som du säger Torn. Jag har varit med om värre stormar och jag har erfarenhet av att ha klarat av o rida ut dem förr..🌊👍!
Oändligt tacksam för både din och Andrahalvleks support 🤗!

Och ja, det är skönt mitt i allt o känna att inte tankarna drar igång suget i all världens hastighet..🌪️. Det är verkligen inget farligt varken med tankar och/eller sug. De är bara rester från gamla mönster. Och JAG VILL INTE dricka på dem. Visst vill jag på sätt o vis bort från dem, men när jag lyckas få tag i förtröstan och kunskapen om att även detta kommer att passera, så mojnar vinden lite grann och jag kan kryssa mig igenom👍⚓🧭!
Sov så gott ni med😘!
Peace out ✌️☮️!

(Så många emojis..bara måste använda dem😆! Den sista här är för övrigt min favorit 😆!
Blir glad bara jag ser den😄!)
Har vi ett nytt missbruk på insegel..😂. Må så vara, men det får väl anses harmlöst i sammanhanget..☺️)
😆😆😆
...
💤😴..
/Fibblan 🌼.

AmandaL
Fina fibblan! Det går upp och

Fina fibblan! Det går upp och ner det här med nykterheten! Och jag känner igen mig så mycket, jag fick också en rejäl dipp efter ungefär 14 dagar, visste knappt ut eller in och ”glömde” lite medvetet varför jag ens försökte vara nykter! Känner så igen mig, allt du skriver! Men jag läser din styrka genom raderna, och du behövde bara få det ur dig, idag var en skit dag, mens också, jag blir också super pmsig när jag har mens 🩸 choklad 🍫 film 🍿 och att få lov att vara ledsen ☹️ det hjälper! Imorgon tror jag att du får en bättre dag igen, livet är ju just sådär, upp och ner, ingen har en nerförsbacke hela livet, ibland går det också uppför, men det är i uppförsbackar som konditionen blir bättre 😉👍🏻 Bra kämpat, du är stark och glad blir jag av att du vet att alkoholen är riktig lort, värsta sortens nerförsbacke! Kram 🤗🌷

April
Hoppas du mår bättre idag🌸

Ångest är vidrigt🙁, har haft min beskärda del genom åren.. Men tänk vilken seger att du tar dig igenom dippen utan alkohol💪😊! Superimponerad och inspirerad! Jag tillhör ju fortfarande kategorin som tar den snabba vägen ur ångesten, dvs vin, och allt som händer är att den skjuts framför mig. Du vill inte tillbaka hit, tro mig!! Och det finns inget värdelöst i någon som tagit itu med sina problem, tvärtom!
Heja dig💪💪😍🌷🌼!!

Kram🌸

miss lyckad
Bra Fibblan..🌺🍃

Du har redskap för dippar i livet..Du vet att det bara är att hålla i, och hålla ut..Tycker du verkar vara en sån härlig person med både humor och energi, så klart att själen måste få vila ibland..Nu vet du ju hur äkta vila är och känns..Dvs den vilan utan alkohol, alkoholen som efter lugnet, ger ett ångestpåslag nästa dag. Ofta med oro och skam som följeslagare...Varm kram till dig😃💕💫..

Fibblan
Hur underbart var inte det

att få komma in här och läsa era värmande kommentarer 🤗❣️
AmandaL 🌸 April🌸 miss lyckad🌸
Tusen tack fina ni!!

Ni har verkligen på olika sätt hjälpt mig känna styrka under dagen😘💪!

Jag kanske är rättså stark ändå..☺️ Vågat tro på era fina ord och är så tacksam att ni tog er tiden att skriva ner det ni gjort💕🙏!

Önskar så att också du April, ska finna styrkan att bryta mönstret med vin som ångestlindring🙏🍀❣️ Tack för din stöttning till mig, mitt i din egen kamp🤗! På samma sätt som du påminner mig att hit vill du inte tillbaka, vill jag ta tillfället i akt att påminna om hur mycket ett återfall kan ställa till det.. Jag är själv förvånad på något vis att det skulle bli dessa uppförsbackar igen..🤔. Men jag antar ditt perspektiv Amanda, och tänker att det bygger mig..😜!

Och dagen idag har varit liite bättre🐜 . Den lilla arbetsmyran har fått gneta på och har dragit ännu ett strå till stacken 👍! Ännu en nykter dag att vara stolt och tacksam över ☑️. Och det hör det ju livet till, som du säger Amanda. Det går upp och det går ner. Lite hastigare svängningar så här i början, men jag hanterar det so far med bravur 😆! Tack för du lyckades läsa in styrka mellan raderna och påminde mig om att den finns där😘!

Tack till er alla 3❣️ Känns tryggt att ha dig i ryggen också miss lyckad, med all din erfarenhet, inte minst vad gäller det nyktra livet🏅! Tack för att du tror på mig och för dina fina ord om mig💕!
Vila är en bra lösning 😘! Inte att förglömma!
Så nu är det dags att lämna denna dagen bakom sig och göra just det tänker jag☺️. Semestern är äntligen nära också👍🙏!

Kram och godnatt!
/Fibblan 🌼.

AmandaL
Underbar läsning fibblan 🌟

Underbar läsning fibblan 🌟 dina inlägg gör mig glad 🙏🏻
Jag blir glad av att höra att du mår bättre idag och att jag kunde hjälpa dig med lite pepp igår när din dag inte var 💯
Känns skönt att vi kan få finnas här och lyfta varandra när vi behöver! Ditt positiva inlägg gör att jag kan lägga mig tillfreds idag, tack för det 🙂🌷

Vinäger
Wow!

Du är så himla bra. Ville bara säga det. Tack för att du peppar och är allmänt klok. 💗

Kram kram

Jasmine
Fina Fibblan ❤️

Hoppas allt är bra med dig idag! Du är verkligen en glädjespridare på forumet- dina inlägg gör mig alltid glad! (Utom när du är ledsen förstås ;)). Och jag skriver på datorn där jag saknar emojis- trist!

Lennis
Ha en härlig sommar o semester härliga Fibblan 💕💕

Tack för all pepp o fina ord i min tråd 💕💕 ibland orkar man inte svara man har för mycket med sitt 😢😢 man läser o blir glad o peppad!! Du är en fantastiskt sprudlande härlig glad vän i forumet ⭐️⭐️ Hejar på dig Fibblan!! Nu är du på rätt väg 🌸🌸 o snubblar man lite bara borsta av sig o trampa på igen!! Just nu är det lugnt fint o bara rullar på! Har fått tabletter mot blodtrycket som säkert gör allt lugnare - o jag är en sån person som aldrig blandar vin o tabletter så så länge jag tar dom funkar det fint! Som att ta tabletter man inte kan dricka på ungefär 😉 det kan man säkert lite men jag chansar inte!!
Dessutom vill jag gå ner i vikt o det gör man inte genom att hälla i sig vin 😊😊👍👍 livet rullar på, mår bra, sover bra, får massor gjort som det ska vara när man mår bra o ja det gör man utan vin!! Skogens guld finns det en hel del i skogarna (svar på din fråga 😊😊mums!!
Ta hand om dig o njut av sommar, semester o ledighet 💕🌸🥇🤩⛱❣️ Kram kram 💕💕

Fibblan
Hatar alkohol och tyvärr mig själv

Argh..😰. Inget allvarligt, inget särskilt svårt, jobbigt eller ohanterligt som hänt. Bara en påfrestande känsla av att jag inte hinner med..och det jag sist av allt hinner med i sådana här lägen är mig själv..😔.

Stressnivån som jag byggt upp denna sista vecka, innan semestern är enorm. Parallellt med detta har alla andra redan påbörjat sin semester, barnen sommarlov etc. Så det har blivit senare kvällar (dock utan vin iaf) och ändå upp tidigt osv..

Men så igår, kunde jag inte värja mig.. Hamnade in i ett feltänk de'luxe, som låter ungefär som följer.. "eftersom jag inte tänkt dricka ngt under semestern, (och inte heller gjort på ett tag) så kanske jag borde passa på nu.." detta trots att jag redan gjort "grovjobbet" efter senaste återfallet och vet att jag har så, så mycket att förlora på och ta det där glaset.. Varför i helvete VILL jag ens göra det?! Var ju förbi det..!! 😩

Kom hem från jobb igår och gjorde mig ärenden till där jag vet att det finns att tillgå. Redan där var jag förlorad. Men inte riktigt beredd och göra ett annat val. Som sagt, hjärnan var redan kidnappad med tanken "nu eller aldrig" typ.

Tack AmandaL, Vinäger, Jasmine och Lennis för positiva hälsningar och kommentarer ❣️

Idag har jag bara vandrat rundor, stressad över valet jag gjorde igår. Och återigen är det alkohol i huset..Gåvor. Håller med dig som skrev att aldrig mer ge bort alkohol i present, (vi vet ju så lite om vad andra kämpar med.. För egen del kan jag inte ens minnas när jag sist gav bort gift som gåva..) och som du så noga poängterat miss lyckad. Inget hemma är en förutsättning. Fin champagne, en utsökt whiskey. En förträfflig gåva tänker många. Jag tänker att det är samma skit som vi tankar bilen med..🤮

Kram från Fibblan 🌼.

Fibblan
Så trött på ambivalensen

Följer dina råd Andrahalvlek, repeterar och matar mig med fakta, men ändå så slår det slint. Och jag känner mig bara så förlorad och värdelös. Jag får liksom inte tiden att räcka till. Hade gärna bara tagit det lugnt, kollat klipp, läst och lyssnat på allt som jag vet stärker och bygger mig. Jag gör det också, så mycket jag kan. Men uppenbarligen inte i den utsträckning jag behöver..

Förstår att det kan uppfattas som att jag tagit på mig offerkoftan och har det mysigt i den. Men så är det inte! Jag tycker den är så jävla obekväm. Sticks och är oskön på alla sätt. Men jag har bara så svårt för att ta mig den tiden. Får dåligt samvete gentemot resten av familjen. Det jag borde ha dåligt samvete för, är när jag dricker, kanske ngn tänker då. Och ja, även om jag inte blir berusad, om det är två glas vin "bara", så går jag sönder av dåligt samvete för det med. Usch, vet inte vart jag vill komma med detta svammel..Bara få ur mig, antar jag, så jag kan göra resten av dagen bättre..

Kramar!
/Fibblan 🌼.

Fibblan
Så.

Nu har jag släppt dåligt samvete och känslor av misslyckande för denna gång. Visst, fortfarande frustrerad på min repiga skiva.. Men jag ger inte upp. Och jag är fortfarande på väg mot FRIHETEN. Det får jag inte glömma!
Kram!
/Fibblan 🌼.

Torn
Fibblan

Jag måste berätta en sak. För några dagar sedan när jag klippte gräset så stod en stor fin fibbla mitt i gräsmattan. Kom att tänka på dig då och tänkte lite skrockfullt att om jag klipper ner den så kanske du faller.Jag klippte tyvärr ner den. Väldigt märkligt känns det för mig nu när jag läser i din tråd.😅 Men jag vet att det kommer komma upp en ny stark och fin fibbla på samma plats väldigt snart. Nästa gång jag klipper gräset ska jag låta den stå kvar, och tänka på dig.🥰

Kram

Andrahalvlek
Nya tag i dag

Lite klokare. Slå inte på dig själv det gör ingenting bättre.

Hur ska du göra nästa gång du känner och tänker så där?

Kram 🐘

Andrahalvlek
Nya tag i dag

Lite klokare. Slå inte på dig själv det gör ingenting bättre.

Hur ska du göra nästa gång du känner och tänker så där?

Kram 🐘

Vinäger
Fina Fibblan

Du är inte dålig, bara för att du tog ett mindre bra beslut - ett val som går emot det du föresatt dig.

Vet hur du kämpar både mot A-djävulen, men också för att uppnå din egen övertygelse - säkert ungefär samma...

Tänker ändå att du kommit långt. Även om du inte lyckats klippa banden helt tror jag att du är på rätt väg. Små vingliga (!) felsteg, men så länge de inte leder till ökad konsumtion är de nog just bara ett tillfälligt felsteg.

Slå inte på dig. Förstår din besvikelse - och ditt tankesätt... Men du, du är bra ändå. 💗 Jättebra. Tänk vad du åstadkommit sedan ditt första inlägg här. Massor.

Skönt om dig.

Kram kram

AmandaL
Fibblan, det är tråkigt att

Fibblan, det är tråkigt att läsa att du mår så dåligt och har haft så mycket ångest. Du är ju medveten om hur du vill leva ditt liv i fortsättningen, och du kan, du är ju så stark. Vi är inte mer än människor! Idag har jag ätit en jätte stor skål med popcorn, en jätte påse med naturgodis, chips och två hamburgare! Alltså skulle inte jag leva nyttigt nu? Jo! Men vad gör det egentligen? Imorgon ska jag inte äta allt det där, idag behövde jag det. Men imorgon gör jag inte om samma som idag! Du klarar att börja om, en gång igår tog du ett beslut, en gång idag tar du något annat, välj ett beslut som får dig att vara lycklig och må bra, det är viktigast 🙏🏻🌷

Jasmine
Fina Fibblan ❤️

Jag skrev till dig tidigare, men det inlägget måste ha försvunnit ut i cyberrymden. Jag skrev bara att du inte ska ha dåligt samvete, varken för alkohol eller för att du hinner med allt. Du är bra i alla fall! Jag skrev innan ditt inlägg om att du släppt det dåliga samvetet för den här gången- bra val!

Kram och hoppas du har en fin lördag!

VaknaVacker
Heja dig🌸

Känner igen mig.
Värsta perioden är när man vet att man inte skall dricka mer men ändå gör det. Man försöker dricka mindre eller inte alls, ändå är man där på systemet och dricker. Minns jag var lättad just då, beslut att dricka då var ju taget.
Men jag kom ju dit till slut att jag hade druckit typ 9 dagar på raken. Drack fast jag inte ville ha, det gav inte den effekt jag var ute efter så jag insåg att jag var på väg djupare in i beroendet och då tog jag det beslutet jag håller hårt i nu.
Jag vet att jag inte kan dricka. Det går åt pipsvängen. Kort och gott.

Som alla andra önskar jag att jag slutat tidigare. Hoppas du gör det, man mår så mycket bättre. Heja dig!
Kram🤗🌸⚘🌸

miss lyckad
Självkärlek❤️

Är vad du behöver Fibblan..Räkna upp allt bra du gjort i ditt liv..😃..Tröstat barn, uppmuntrat vänner, klarat att vara nykter en längre period..Osv..Det finns mycket bra peppande meditationer på youtube..Kolla på det om det är intressant..Det ÄR svårt att sluta med ett beroende..Men det går..Stor varm Kram💕🍃💫💕🍃💫💕🍃💫💕🍃

Fibblan
Fina, fina ni 💕!

Torn, Andrahalvlek, Vinäger, AmandaL, Jasmine, VaknaVacker, miss lyckad - tack för att ni finns och ert fina stöd❣️

Nu har det gått några dagar och precis som din Fibbla i gräsmattan Torn, så blev jag lite klippt.. Men jag har ju kvar mitt rotsystem, så jag kommer igen😆👍! (det var ju lite roligt mitt i allt, att tanken ändå slog dig..😅). Och det är faktiskt ingen slump att jag valde detta nick☺️. En vit blomma, för renhet och friskhet, enkel men stark. Det är jag i ett nötskal stark och skör om vartannat. Jag kommer igen🍀🌼. Är på redan på väg..🙏🍀❤️

Tack för all medkänsla och pepp, fina vänner🤗!

Som vi alla förstått vid det här laget, är det den som fattas och som jag behöver bli bättre på att ge mig själv. Självmedkänsla.

Parallellt med det arbetet, så dricker jag förstås inte! Alkoholen har ingen plats i mitt liv. Det vet jag. Så är det bara. Illusionen om att det skulle tillföra något, är sedan länge avtäckt. Jag vet att jag mår så mycket bättre utan och som sagt, har verkligen inte gett upp.

Och som svar på din högst relevanta fråga Andrahalvlek, för detta är ju ett mönster. Faller när stressen och kraven ökar samtidigt som sömnen blir sämre, och jag går in i något slags överlevnadsmood, och ska bara klara detta med, sedan bara det där med o.s.v.
och så sover jag inte och bränner ljuset i båda ändar..

Nu är det iaf inga krav om att prestera på jobbet och stress över sömnen på det viset. Sovit väldigt dåligt även de senaste dagarna, men försöker att inte "göra ngn grej" av det. Inga tider att passa eller koncentrationskrävande moment att förhålla sig till. Det är bra. Och jag är helt övertygad om att semestern kommer bli helt alkoholfri 👍🍀! Så vid nästa tillfälle när kraven ökar och jag ev. känner mig som att jag kommer att bli galen av sömnbrist. Då har jag iaf laddat upp mina batterier 🔋! Och oavsett, så är det bästa jag kan göra att gå o lägga mig. Släppa allt. Återhämtning är nyckeln. Och det är precis vad jag tänkt ägna mig åt nu👍😆!

Varmaste kramar!
/Fibblan 🌼.

Sidor