Nystart Version 2

847 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
nystart
Herr Ågren

Spot on, den videon är min fru rakt av. Nästa vecka börjar min befrielse. Tack.

nystart
Utbränd

Är helt utbränd och utmattad, hon har hållt låda hela morgonen och allt är mitt fel. Precis allt. Jag har splittrat familjen, jag betedde mig som en skurk igår, hon berättade återigen att jag inte har någon rätt att vara i vardagsrummet eftersom det är hennes rum. Jag får vara i mitt arbetsrum, köket, toaletten samt det extra sovrummet. Det värsta är att hon anser sig ha den rätten. Jag har inte inte ork att bråka, har inte ens ork att vara där för barnen. Jag har ingenting kvar att ge, Scapegoat pratar och pratar men jag kan inte ta in vad hen säger, jag ser bara att läpparna rör sig. Nu ska jag iallafall försöka ta barnen till lekparken, få se hur det går.

Sisyfos
Känns som att det blir värre

Känns som att det blir värre och värre, Nystart. Fattar inte att hon kan göra anspråk på rum i ert gemensamma sk hem. Hoppas du får en bra vecka nu och hittar en väg ut. Känns som ni balanserar på gränsen till avgrunden.

nystart
Sisyfos

Det är ju så hon tänker när hon målar mig svart, jag skall förgöras till varje pris. Mitt i allt kaos igår så skulle jag ju ta bilen och köra till parken med barnen, men bilnycklarna var borta. Dem hade hon tagit så att bara hon kunde använda bilen, men när jag frågade fick jag dem och plötsligt ville hon följa med och resten av dagen försökte hon involvera sig. Hon bad förstås aldrig om ursäkt, hon var inte direkt jättesnäll heller men det var helt klart att hon plötsligt målat mig vit igen. Det är just detta som tär något fruktansvärt på mig, och barnen också. Jag vet ju att det beror på hennes narcissism och hur den fungerar, men barnen kan inte förstå att hon är elak ena stunden för att sedan vara världens snällaste lite senare och sen vara elak igen. Det är så de fungerar, allt kan växla på en sekund, de reagerar instinktivt för att skydda sig själv i varje situation. De tar inte ansvar för något. speciellt inte känslor. Det är denna bergochdalbanan jag helt enkelt inte orkar med längre, på sätt och vis är det enklare när jag är svartmålad för då vet jag iallafall att hon är elak. När jag är vitmålad kan jag inte släppa garden för så fort jag gör det kommer blixten från klar himmel och jag är svart igen.

Jag hade ju bokat hotell denna veckan, har dock tillfälligt bokat av, jag vet inte om jag törs lämna henne med barnen i det skick hon är just nu. Men jag skulle iallafall behöva åka och sova någon annanstans bara för att andas. Dock är jag rädd för mig sjölv att jag skulle utnyttja det hela till att supa till det på hotellrummet. Helt ensam, ingen som kan se, ingen som vet.

Torn
Agera

Det är synd att du har så svårt att komma till skott. Dina barn har det ju fruktansvärt, och måste fara
riktigt illa. Du har skrivit flera gånger att du bara dricker pga din fru, och att du lätt kan lägga av om du kommer i
från henne. Det hade ju varit perfekt om du kunde bo på ett hotell ett tag och passat på att sluta med drickandet där. Och så ber du "Scapegoat" att ringa dig direkt om din fru börjar slå dem. Om hon åker dit för barnmisshandel så hamnar hon i finkan och du har ju din ljudinspelning också. Bara den saken förresten, jag hade aldrig sovit en natt till i samma bostad som en som hade mordhotat mig!😫 Det hade varit skilsmässa direkt, utan tvekan. Men hon har väl inte mordhotat barnen hoppas jag, i så fall får du ta med dig bägge två till
hotellet.

Jag minns när du hade varit nykter en lite längre period sist, 3 månader eller vad det var. Vilken skillnad!
Man såg när du skrev då hur bra du mådde, och tänkte mycket klarare. Det var när du skadade foten och började dricka igen som det ballade ur. Du måste agera NU

Jag hoppas verkligen att du agerar, för dig själv och dina barns skull. /Torn

admi
Hej nystart

Tack för att du tidigare förtydligade att du inte är orolig för att du själv ska bli våldsam. Du har beskrivit hur situationen för dig och barnen blir värre och värre. Vi på alkoholhjälpen och många andra som läser din beskrivning blir berörda och oroliga för vad som kan hända.

Du har skrivit ett tag nu om att du vill separera och sedan sluta dricka, och att du planerar hur du bäst ska genomföra det. Du skrev tidigare även att barnen inte ska behöva bära detta, utan att ni borde prata med någon tillsammans.

Det låter klokt. Har du några tankar på var du ska vända dig för att få stöd? Finns det någon annan, förutom vi här på forumet, som vet hur du och ni har det?

Du tar ganska stora risker genom att fortsätta vara kvar i situationen så som den är nu.

/magnus
alkoholhjälpen

Sidor