En månad

Profile picture for user Halvdan

Ja, nu har jag haft min första vita månad i hela mitt vuxna liv (känns det som). Det har också varit min trevligaste sommar och semester på många många år. Trodde aldrig att jag skulle skriva eller ens tänka en månads nykterhet. Tack alla för stödet ❤️

Profile picture for user Andrahalvlek

Stort grattis till din första nyktra månad! Och att det dessutom varit den trevligaste månaden på flera år låter ju helt magiskt bra ?

Kram ?

Profile picture for user Halvdan

Tack alla!
Ja, jag fortsätter. Kämpigt emellanåt men det är inte värt att ”provsmaka”. Lite rädd för ensamheten som kommer nu efter semestrarna men jag försöker att aktivera mig och göra planer om risken finns. Exakt en månad kvar till beroendecentrum vill prata med mig. Jag har liksom fått sköta det här själv på ren styrkevilja men känner att jag behöver verktyg för att klara den tråkiga delen av året. Håll tummarna för mig❤️

Profile picture for user miss lyckad

Klart vi håller tummarna..????????????..Jättestarkt jobbat..Bra att du ska få hjälp, och medan du väntar, in och läs och skriv här..???.Styrkekram..???

Profile picture for user Halvdan

Japp, nu är det nästan två månader men ikväll blev det tufft. Provade att vara ensam och mysa lite med film och bara umgås med mig själv. Suget och lockelsen dök över mig och jag började tänka tvångstankar om den där flaskan som ligger gömd (jag vet, skjut mig). Jag kraftsamlar och stärker mitt psyke och kände att jag skulle skriva här. Vill inte oroa min flickvän nu när det gått så bra hela sommaren. Jag lovar mig själv, jag ska inte dricka något ikväll. Bara gå till sängs och titta på nyheterna. Gud vad stolt och nöjd jag kommer att känna mig imorgon bitti ??
Första samtalet med beroendecentrum nästa vecka. Endast per telefon och två månaders väntetid, galet dålig tillgänglighet.
Det blir bra det här.

Profile picture for user Halvdan

Som svar på av Andrahalvlek

Du har så fruktansvärt rätt. Gjorde precis samma sak när jag slutade snusa, lät en hel stock ligga i bilens dörrfack utan att röra den. Gav till sist bort den till en vän.
Jag har både öl och vin hemma och en hel låda whisky som jag tänkte sälja. Vill att allt ska vara normalt så att man kan bjuda gäster och flickvännen. Jag vet att det är dumdristigt men det ingår i mitt spel mot mig själv för att testa mina gränser. Jag måste ju lära mig att motstå frestelsen. Rätt eller fel men jag ska även rådgöra med psykologen när hen känner till mitt case.
Den där halvdruckna flaskan ryker imorgon och all annan öppnad starksprit också för den delen.
Stort tack för peppen och kramen

Kram?