2 månader.

Hej!

Det är mitt första inlägg på forumet men jag har spenderat många timmar här och läst massor av era inlägg. Det har gett mig stöd och insikt när det har varit jobbigt. Tack för det alla modiga och generösa individer!

Jag har ett alkoholberoende som jag blundat för en längre tid (är en man i trettiårsåldern) Men med hjälp av en underbar fru, familj, AA och egen vilja har jag idag mina två första nyktra månader sedan femtonårsåldern bakom mig. Livet håller sakta på att stabiliseras vilket känns helt underbart! Allting hittills har varit positivt med att låta alkoholen försvinna ur mitt liv.

Vissa dagar och situationer har varit tuffa. Men min vilja att avsluta relationen med alkohol har hittills varit större än suget att dricka. Jag förstår att jag alltid kommer behöva vara vaksam och ha största respekt för min nykterhet. Men idag känner jag mig stark.

Nu kanske några av er undrar om det kommer att komma någon fråga eller fundering. Det gör det inte idag. Jag ville bara skriva det här.

Ta hand om er!

Profile picture for user miss lyckad

Att leva nyktert kan verkligen ge oss insikter om det fina i livet. Härligt att du har familjen med dig i detta. Tuffa dagar är mest i början tyckte jag, men det är säkert olika. Välkommen.. :)