Peth

Profile picture for user Kompis76

Träffade kirurg 5/8 ska göra gbp... blev godkänd OM jag får ordning på mina värden... hade ett peth på 1.7 så ingen idé sitta där å neka ? ska ta om provet om 2 månader... nån sim har pejl på hur fort det sjunker om man är vit... planen är att vara "ren" i 8 veckor å är inne på dag 9 heja mig... jävla rosévin!. Sjunker inte värdet blir det ingen op så bara hänga i

Profile picture for user Rosette

Du har verkligen bestämt dig för att förändra dina alkoholvanor. Nu har du en stark motivation då det kommer vara avgörande för om du får den operation du önskar. Det kan nog vara lite individuellt exakt hur snabbt dina värden förändras, men utifrån det du beskriver- en vit period på 8 veckor kan du vara säker på att de kommer att ändras. Det finns flera här inne som skrivit om gbp, kanske finns det erfarenheter från deras trådar eller så du kan ta hjälp av. Ibland behöver man skriva flera gånger innan man får flera svar här.

Du har varit vit redan en period, bra jobbat! Fortsätt gärna uppdatera hur det går för dig!

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Profile picture for user IronWill

Det var nått om halveringstid på 4 dygn tror jag. Men hur som helst så ville jag nämna att det finns flera här som fastnat i alkoholberoende efter en genomförd gbp. Finns flertalet trådar i andra delar av forumet. Så det är bra att du börjar tänka på det innan eftersom risken ökar.

Lycka till!