Min sambo lämnade mig

Profile picture for user rekty

Dricker en till 2 gånger i veckan beroende på hur jag jobbar. Och efter första ölen finns det ingen återvändo då vet jag att det kommer sluta på marken. Min sambo lämnade mig i helgen då jag åter igen kallat henne massa saker och skrikit på henne helt utan anledning vet ej varför jag blir sån.

Jag gör så varje helg och nästa dag säger jag förlåt men nu tröttnade hon och jag förstår henne att få höra det varje helg när hon står 04 på natten och torkar upp spyor från trapphus och golv för man inte kan bete sig.

Så nu bestämde jag mig för att sluta dricka för att försöka få tillbaka min tjej och för mig själv. Men tror det kommer bli jobbigt jag är 21 år så alla polare dricker och har kul varje helg. Men ska göra mitt bästa vill ej sluta upp som min far.

Profile picture for user Kennie

Bra att du tar tag i drickandet, det har en tendens att eskalera med åren annars, som du säkert vet. Kan du prata med dina kompisar så de vet läget, att det är allvar för din del? Följ din instinkt nu, att du måste sluta dricka , och låt inte hjärnan dribbla bort dig med tankar om att det inte är så farligt.

Profile picture for user vinter02

@rekty
Det är ändå bra att du redan så tidigt nu förstått att du har problem och du kan från och med nu förändra det. Tänk att slippa vakna och ha ångest igen pga alkoholen. Ta en dag i taget. Bry dig inte om polarna - även om det är svårt - man får inse att nej jag kan inte dricka. Att man inte tål alkoholen. Du kan också lägga korten på bordet att erkänna för kompisar och flickvän din problematik om det känns okej för dig på så vis stänga dörrar till att dricka.

Profile picture for user Zella

Jag är ifrån andra sidan, forumet för anhöriga. Jag är glad att du har insett allvaret med ditt drickande. Du är så ung och har hela livet framför dig ♥️

Min särbo är som du när han dricker, och jag tror inte att han vet heller vad det är som utlöser det hela.
Han sänder vidriga sms och kallar mig saker.
Jag hoppas att det löser sig mellan dig och tjejen ♥️
Ta hand om dig, ♥️

Profile picture for user Ångestmoln

Så tufft och jobbigt! Lider med dig! Bra att du försöker ta tag i ditt drickande, om du blir så som du beskriver när du dricker så pass tidigt i ålder är det nog stor risk att det bara eskalerar och blir ännu värre om du fortsätter dricka. Men sluta drick för din egen skull, man kan aldrig sluta för någon annans skull konstigt nog, det vittnar många om. Ta hand om dig!