Är 24 år har druckit minst 50 50 cl 7,5 i öl i 4 år nu. Tänkte nya året kunde vara en nystart för mig, drack på nyårsafton glad över mitt beslut att mitt lidande skulle vara över efter kl 00 gled in på kl 14 den 2 januari vart satt i fyllecell 10 mil bort hade inga pengar ingenting kunde inte ta mig hem, sprang runt i 10 minus den natten tog 18 timmar innan jag var hemma, såg det som min botten. så fel jag hade 16 dagar av evigt tänkande på alkohol. idag för 2 timmar sen drack jag igen är nu uppe i 4 st 7.5 för att hjällpa mig att sova,,, men detta håller inte. hur gör ni för att inte konstant tänka på alkohol?

@Isac123456 Hej! Börja sluta är mitt råd, och ta hjälp. Att inte tänka på alkohol sker naturligt med tiden, men att hantera första suget eller impulsen är där du kan börja. Försök missa bolagets öppettid, gå till ett AA möte.

Ett stort problem jag har är att jag kan inte sova nykter, och om jag inte sover blir jag halvgalen var vaken i 4 dygn för ett par år sen fick ta några sömnpiller för att ens kunna vila. Sov dåligt i 16 dagar, och när jag var nykter tänkte jag på alkohol nästan hela dagen, tänker på alkohol som någons som vandrar i öken tänker på vatten.

Jag känner verkligen att jag är på gränsen mellan liv och död. Som alkoholist orkar jag inte mer men som människa vill jag leva, skaffa hund och flytta till hus med min flickvän. Men min pappa är alkoholist alla jag känner dricker och jag känner verkligen att jag är på gränsen hur mycket jag orkar.

Hej Isac!

Vad modig och klok du är som delar med dig av dina tankar här. Det är många här på forumet som kan känna igen sig att ha varit fast i ett läge där en egentligen inte är trött på livet, utan snarare trött på drickandet. Det finns hjälp att få att bryta med det, så du får chans att uppnå dina fina mål i livet! Jag skickar ett meddelande direkt till dig om du vill bolla med oss rådgivare vad nästa steg kan vara för dig. Oavsett vill jag uppmana dig att fortsätta prata om det här på något sätt, antingen genom att fortsätta skriva här eller genom att prata med någon som står nära dig (eller båda). Det finns som sagt hjälp att få, och det kommer inte alltid kännas så här.

Varma hälsningar
Kristoffer

Vill bara säga att förändring är möjlig. Du behöver hjälp att komma igång, och släppa alkoholen, den är inget för dig. Håll fast i din målbild av livet med flickvännen och hunden. Du kan få det livet, det vet jag. Tro på det!