Jag är så Himla nere idag. Så trött ful sliten och ledsen. Varje helg dricker jag men några få uppehåll ( brukar torska på andra helgen)
Jag ser här nu att de va länge sedan jag gick med här. Men inget har förändrats sen dess. Jag dricker varje helg 2-3 flaskor vin ( vin är drogen)
Jag lovar mig själv varje söndag att nästa helgs ska jag inte dricka. Men på torsdag kväll vet jag redan att jag har ” gett upp” och varje fredag när jag köper mina flaskor vin så känner jag ett rus av glädje att jag har ” hela helgen ” kvar och ska dricka.

Jag sårar min man så my jet jag ser de. Jag vet att mitt barn börjar bli medvetet av mitt drickande och jag HATAR mig själv för det. Jag vill söka hjälp men vågar inte då jag jobbar på socialtjänsten.

Jag vet inte vad jag ska göra?
Jag löser alla trådar och vi sitter alla i samma båt med detta shiit på olika sätt.

Har ni tips på självhjälpsböcker poddar??

Jag tycker Annie G är jättebra och de har hjälpt till att väcka mig. Creig Beck med..

Jag känner mig så vilsen och trött och vill inte förlora allt jag någonsin önskat mig :(

Hej, vill bara säga att jag ser en massa hopp för dig, du har stora möjligheter att må bättre. Vänd dig till Riddargatan 1 och få starthjälp, eller ring Alkohollinjen. Jag drack ungefär som du, så glad att jag slutat... Det är läskiftt i början, men när det mentala beroendet släpper går det över. Och när man börjar vila istället för att dricka på helgen så får man tillbaka energi och livsglädje. Styrka till dig!

Nu har jag varit nykter i 5 månader. De är sjukt bara det! De har gått bra men senaste veckorna känner jag att jag ” vill ” börja dricka igen. Känner att jag har varit ” duktig” och förtjänar att ta några glas. Jag är väldigt nära på att åka till systemet och köpa vinet… men egentligen så vill jag inte ge upp. Jag har haft så mkt senaste tiden att jag tror de handlar om att jag vill ” bedöva ” mig…

Nån där ute som varit nykter länge och gått tillbaka och ångrat sig? Alla säkert…