Nu har jag bestämt mig. Igår sa jag till mig själv att jag inte ska dricka alkohol på 6 månader. 6 månader vilket inte har hänt sedan jag började dricka alkohol. Jag är rädd. Kanske mest rädd för att jag kan komma att misslyckas. Men jag ska göra mitt bästa. För att jag är värd det! Är lite nervös över hur folk kommer att reagera på min nykterhet. Då jag oftast är den som håller igång festerna och alltid styr fester. Men det kan jag göra ändå utan alkohol.

answe77

Bra att du hittat hit. Blev nyfiken då jag läste din trådsrart då jag själv många gånger haft som mål att vara vit i olika tidslängder. Jag undrar varför just 6 månader och vad planerar du att göra med a-intaget efter du klarat ditt mål? Hur ser du på dig själv? Som alkoholist eller bara som en som tyvärr dricker för mycket då och då?
Mvh Answe

Valery

Tack för ditt välkomnande. Jag känner att det har blivit ganske mycket alkohol på senaste tiden. Har sagt flera gånger att denna helg ska jag ta en vit helg men sen så dricker jag ändå. Jag vill kunna dricka måttligt men just nu ser jag inte att jag någonsin vill ha alkoholen i.mitt liv igen. Jag hade en mor som var alkoholist, så jag har det i mina gener. Samt att jag blir.så personlighetsförändrad när jag dricker. Jag ser mig inte riktigt som en alkohlist men jag har svårt att veta när jag ska sluta dricka.