Det här är tänkt med glimten i ögat men det kan vara lite kul att se uppfinningsrikedomen, jag börjar med mig själv.

* Lade direkt en sprittomflaska i jobbväskan för att droppa i återvinningen på morgon. Det senaste glömdes såklart så det har legat mängder med spritflaskor på T-centralen

* En vinter kom jag på det smarta att lägga tomma vinflaskor på balkongen för att ta bort innan våren kommer. Det glömde jag såklart så det var en skamsen Janne och en mycket förbannad sambo som mötte blickar genom balkongdörren.

* Försökt lägga flaskor underst i återvinningskassen med den brilliant planen att vakna först och gå och panta direkt på morgonen. Sådana brillianta planer kommer oftast när man är i ett stadie att man absolut inte kommer vakna först.

* Vid ett tillfälle satt jag och "jobbade" i matsalsrummet och var skitsmart och lade tomma ölburkar på stolsitsarna under bordet. Glömde såklart av tomburkarna och när det var bjudning till helgen blev det armageddon igen.

Sen har jag druckit upp vodkaflaskor och fyllt med vatten då min lägervakt till sambo har full koll. Föll på eget grepp när man skulle ta en återställare och allt var vatten...

Har ni några liknande historier att dela med er?

AlkoDHyperD

För att se hur jävligt det var...
En vodkaflaska står i kylskåpet på jobbet, fylld med vatten...
Som barn snodde jag föräldrarnas whisky och fyllde på med vatten. Märkte att den blev för ljus, så jag droppade i röd och grön karamellfärg till önskad brun nyans...
Återfallen i "mogen" ålder har inte mörkats efteråt, ingen annan än jag slänger grovsopor och ingen har med mina förehavanden att göra, typ. Kanske ett sätt att visa hur illa det var, men tyvärr utan reaktion ?
Under gymnasietiden kan nog vaktis ha undrat varför det låg tomma spritflaskor i papperskorgarna på skoltoan
Sorgligt, ja, galghumor är dock helt ok

varianten är att ge alla tomburkar och petflaskor till tiggarna utanför systembolaget eller Coop. Konstig variant av att vara generös och ursäkta mitt drickande en smula. De blir alltid lika glad och säger Tack si micke!

Stienna

Bakom kläderna i garderoben var mitt favoritgömställe. Fyllde upp alla hyllorna och när jag någon gång var ensam hemma så tryckte jag ner alla burkar och flaskor längst ner i soptunnan på gården. Så fylldes det upp igen och upprepades om och om igen. Annars så dumpade jag flaskor i sopkärl i offentliga miljöer. Flera gånger har jag på fyllan tänkt att "jag lägger burken här så länge, så tar jag bort den imorgon", och sen såklart glömt bort den och hittas sedan av sambon... Svårt att bortförklara varför det står en tom ölburk i ett skåp bakom en låda med stearinljus, haha :)

En gång hade jag druckit upp en nästan full vinbox som vi hade hemma, och för att inte dåvarande sambon (som aldrig dricker) skulle känna att den var tom om han skulle få för sig att flytta den, så fyllde jag munnen med vatten, satte läpparna runt kranen på boxen och sprutade in vattnet, höll säkert på i en havtimme tills vikten stämde, och var alldeles slut efter att ha tryckt in nästan tre liter xD Och dagen efter åkte jag på systemet och köpte en ny och bytte ut "vattendunken", vilket var en jävla tur då sambon senare på kvällen hällde ut alltsammans i vasken. Undrar vad han hade sagt om jag inte hunnit byta ut den och det bara hade kommit vatten..?

Rövarkulan2

Favoritstället nr 1 var växthuset/suphuset

Gammalt skåp i verandan

Muggar bakom blomkrukor och gardiner med glasunderlägg på så inga flygfä kunde landa där

Snapsholk i en gran

Gammalt krus med kork bredvid spisen

Lite här och där ute i trädgården

ledsen1

Under soffan! Drivor av vinboxar i olika varianter och ölburkar. När samlingen blivit för stor för att få plats och började sticka ut under soffan, så gick jag när det blivit mörkt med påsvis med "lik" under stor skam till soporna. Gick att förtränga hur mycket det faktiskt var när jag bokstavligen satt (i soffan) på mitt dåliga samvete.

Malta

Även om det är sorgligt, så kan jag inte låta bli att skratta. För att inte bli uttröttad med att fylla vindunken, som Sienna (testade den varianten oxå), så tog jag ut den tomma påsen och stoppade in en plastpåse med vatten innan jag stoppade tillbaka den tomma vinpåsen. Sån ångest att behöva ersätta dessa urdruckna dunkar o flaskor. En rödvinsflaska fyllde jag tillfälligt med cola. Har varit saved by the bell och sluppit uppleva att fel dryck kommer ut ur flaskan. Tomma flaskor har också dumpats på väg till jobb, först gömda i garderoben eller skafferiet bakom lådor. Ölburkar har jag knycklat ihop, virat i tidningspapper för att ta mindre plats och skrammel, innan färden till sopstation. Puh, vilket jobb det var!

Stienna

ÅHH herregud vad skönt att inte vara ensam om det :D (Nog för att det är tråkigt på sitt sätt, men you know what I mean) Men hur lyckades du få in plastpåsen utan att det syntes på utsidan?? (ölburkar har knycklats ihop tillsammans med papper här också...)