..

.

Profile picture for user Mammy Blue

Din särbo gjorde dessvärre rätt. Tyvärr så är det ju så att hon inte KAN hjälpa dej, det är bara du själv som kan sluta dricka. Men om du vill sluta dricka, så har du kommit till ett bra ställe, på det här forumet finns oerhört mycket erfarenhet av att vara alkis. Jag själv höll på att utveckla min alkoholism under säkert tjugo år innan femtioöringen trillade ner och jag kom på att jag är just alkoholist. Nu har jag - tack vare det här forumet! - varit nykter i nio månader.

Så läs de trådar du hittar här, de är många, sug åt dej av erfarenheter, gläds åt att du inte är ensam om problemet.

Välkommen!
/MB

Profile picture for user Fulfisk

Tack för välkommnandet Mammy Blue..
Jag vet hon gjorde rätt... Men vet jag inte kan klara det här själv :( Jag behöver ju inte dricka, har inget sug, behöver ingen återställare..men kan inte hantera när jag väl får i mig alkohol..vill bara ha mer. Och jag kan börja bara för att få det där ruset...för att sen va nöjd o sova. Fan helt galet ju!!! Vill inte :(

Profile picture for user Mammy Blue

Som svar på av Fulfisk

det här sättet, med forumet, eller professionell hjälp typ läkare, beroendeenhet eller liknande. Du kan inte hänga upp det på anhöriga. Finns AA också, en del av oss trivs bra med det.

Men som sagt, läs här så mycket du orkar, jag "bodde" här i flera månader, läste och läste, hann nästan inget annat, men det gjorde susen, jag förstod lite mer hur spriten och hjärnan funkar, hur påverkad resten av kroppen blir utan att man märker det etc.

Nu är det läggdags..
/MB

Profile picture for user Fulfisk

Jag vet o fattar jag inte kan hänga det här på henne eller min familj.. Är nog bara för stolt för att inse..att fatta på riktigt, att jag är en idiot och inte alla andra som INTE hjälper mig nu :( Hatar alla nu känns det som för ingen finns...och jag behöver dom jag älskar :(