Min man dricker

Så satans trött på drickandet ! Min man vet att han är alkoholist men vill inte sluta . Han menar att alla hans vänner som slutat dricka har dött inom kort tid av blodpropp . Det är ju så löjligt att man spyr. Det finns alltid en anledning att inte sluta . Nu har han inget jobb pga pandemin så jag kontrollerar ju det hela eftersom han inte har någon inkomst (inte ens a kassa ) . Men det är som att ha ett extra barn . Han tjurar så fort det inte finns öl hemma och fryser ut mig med tystnad och avhållsamhet om jag inte köper hem öl .
Allt vi ska göra baseras på öl . Får han inte dricka öl lämnar han inte huset . Jag är så trött !!!!
Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg . Bara få ur mig antar jag .
Kram till alla er i samma situation

Profile picture for user gros19

Då får jag en fundering. Hur ser det ut hemma när han får sin öl? Är det bra då eller? Låter inte så men det har ju inte jag någon aning om. Har hört massa skäl till att dricka t.o.m. en man som sa att han blev lurad på systembolaget när han skulle köpa alkoholfritt. När man inte är känslomässigt inblandad är det faktiskt rätt kul att höra alla dessa skäl till att inte sluta dricka.

Förstår verkligen att du är trött på att försörja en alkoholist som dessutom kräver att det ska finnas öl hemma för annars blir han sur och otrevlig. Verkligen som en barnunge. Om du rannsakar dig själv - vad är det som gör att du finner dig i det här, för det gör du ju trots allt.