Ja. Sånt händer @kebne1, det får vi räkna med, tror hjärnan jobbar i uppförsbacke nu.
Jag har haft jobbigt med såna självklara grejor,, blandar ihop namnen på katterna och döttrarna.
Var på isträning idag med tjejerna jag mtrl åt tidigare,, har glömt namnen på hälften.
Sambon frågar nåt och jag svarar på nåt helt annat, hon bara stirrar på mig. Och jag kan läsa vad hon tänker :
Är han packad eller!

Allt bra! Sprang långt i nysnön och det var magiskt skönt. Lugnt och skönt här i skogen. Hunden ska få sig en omgång med trimmern. 🥵
Ny nykter dag 🙏🏼❄️@Tikka

Märker en skillnad i mitt mående nu. Vaknar pigg och glad men sen går luften sakta ur mig alltefter dagen går. Just nu känns ingenting kul. Jag släpar mig genom dagen… Antar att det bara är att härda ut. Har upptäckt att jag känner mig ledsen när jag läser runt här och ser desperata rop på hjälp. Hur folk försvinner lite här och var. Anar att A håller järngreppet kring dem. Deppigt inlägg härifrån. Jag är ju mellan vecka 3 och 4. Riskveckorna om jag fattat rätt. Nu ska jag ut och springa järnet. Typ det enda som piggar upp mig. Isvaken har frusit igen. Maken funderar på att ta motorsågen och såga upp den. Han fattar att den gjort underverk för mitt mående.
Kämpa på alla fina här inne🙏🏼❤️

You nailed it @Kebne1! Känner likadant som du, dessutom har jag fått en jädra snuva och känner mig tjock i bihålorna.
Bara elände, JVM inställt,, Sista arbetsdagen på året = resultatet ska snyggas till så mycket som det bara går.
Tror jag sover bort hela helgen istället.
Kämpa på @Kebne1 !

@Kebne1 Man behöver vila mycket när man är nynykter också. Höneblundar blev min räddning, jag sov flera timmar dagtid vissa dagar i början. Jag är fortfarande mer kvällstrött och trött generellt, men jag tror att det beror på att jag verkligen känner att jag är trött nu när jag inte använder alkohol som startgas och fartdämpare. Och jag lyssnar på kroppen. Försöker verkligen praktisera konceptet dansa-pausa.

Ibland blir empatin liksom överhettad. Man orkar inte ta till sig fler levnadsöden. Man orkar knappt sätta på tv:n och kolla på nyheterna på grund av all misär som händer i världen. När jag känner så försöker jag freda mig. Pausar delvis från forumet (börjar inte interagera med alla nykomlingar tex), väljer ”glada” ljudböcker, ransonerar intaget av nyheter, och ser till att få sova och slappa. Då brukar jag repa mig inom några dagar. Men om jag inte lyssnar på kroppens signaler kan det bli svårare att bryta.

Gott nyttårkram 🐘

@Kebne1 Jag kom in i en svacka vid den tiden, kände mig ledsen, ilsk och allt möjligt. Fortfarande lite ont i huvudet också emellanåt. Hade på något sätt avskärmat mig från allt tills dess och bara fokuserat på min nykterhet, sedan pockade livet på. Kände också, även nu, trötthet som @Andrahalvlek skriver om som nynykter. Jag berörs också av alla som ropar på hjälp och att vi är så många i denna situation. Blir också glad av alla de som hoppar på nykterhetståget och jag försöker stötta så gott jag kan. Träning är klockrent och ger endorfinkickar, att gå i skogen med hundarna är en lisa själen för mig, grön rehab.

Kämpa på, du gör det så jäkla bra❤️

Vad ni är snälla &tikka &andrahalvlek @vår2022
Började meditera igår (Headspace) och ska göra det nu igen. Antar att det bara är att andas sig igenom skiten. Låta de grå dagarna bara passera. Idag tar jag bort lite av julen. Känner så för 2022! Ska unna mig en mega bukett tulpaner. När maken gnölar (han tycker det är bortkastade pengar🙄) brukar jag påminna honom om hur mycket jag sparat in på dessa veckor i alkoholkostnader. Jag ska unna mig att räkna ut hur mycket jag sparar på ett år.
Känns bättre allaredan efter att ha ”pratat” med er här inne❤️ Bästa plejset det här🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Skönt att du har en bra dag @Kebne1.
Själv tror jag att jag åkt på flunsan,,
Snorar och nyser, känns som en giftig klump i huvudet.
Var och köpte covid snabbtest nu, måste kolla när jag kommer hem.
Kämpa på!

@Kebne1 Tack!
@vår2022 ja, en pinne långt ned i näsan,, måste vara onödigt att stoppa en i halsen också,, där gräver dom ju med pinnen man får i näsan...känns det som.

@Kebne1 @vår2022 Ingen fara på taket,,, jag har bara fått flunsan,, eller en Man Cold,, dom är dock inte att leka med.
Det var negativt på snabbtestet, så jag lägger ingen mer energi på det.🤒😷

@Kebne1 skrev:"Aj, aj. Och vi kvinnor vet ju hur sjuk en man är i sin ”man cold”"
Haha,,, Jag väntade på att den skulle komma från dig!
Jag ska krya på mig....Tack @Kebne1