Då var man tillbaka och Dag 2 lider mot sitt slut vilket känns härligt för jag är nykter fortfarande.
Suttit o läst många av era trådar både nytillkomna och en del jag känner igen sen min förra sväng här på forumet.
En del ser onekligen starka ut i sin bestämdhet vilket glädjer mig.
Hoppas på att detta är gången jag äntligen kommer förbi tröskeln och lyckas ställa A där den hör hemma, långt borta från min kropp och sinne.
Sjukt att man vill ha något som i sin tur får en att må så dåligt och känna sig så liten.

Nykter nu och nykter om en timma.
Idag är det babysteps som gäller, känns tursamt jag äter antabus så man har den flaggvakten med sig.
(Om man nu ignorerar alla gå runt det lösningar som allt för många gärna delar med sig av)🤬

Idag mår jag riktigt bra.
Fått gjort en hel del hemma samt även lagt in ett schema på vårdcentralen så man inte får för sig att börja fuska med antabusen.
Blir att köra den i tre månader och sen utvärdera då.
Blir en dag i taget fram tills dess och det är jag okej med 🙏🏻

@Metmasken vad bra du jobbar. Grattis till dag 9!
Låter klokt att du lagt schema så det blir svårt att fuska. En dag i taget, en stund i taget blir till slut många stunder och många dagar. Bra kämpat 🤗

Denna dag har flutit på rätt fint, smög till o med in på jobblunchen idag vid en fråga om alkohol att jag inte dricker längre för jag mår inte bra av det 🤗, inget mera utvecklande än det, men det lilla kändes lättande och dom på det nya stället har ju ingen aning om vidden av mitt problem.
Ha en trevlig nykter kväll

En helg under nykterhetens flagga har seglat förbi, känns skönt o mer nära än hur det brukar kännas.
Är otroligt trött bara har jag lagt märke till, jättetrött är nog rätt ord somnar tidigt o tar gärna en lur mitt på dagen, hoppas det är något övergående för jag hade nästan trott på motsatt effekt av att inte dricka.
Kanske kroppen o hjärnans sätt att ta igen sig efter all misshandel den fått genom åren ..
Åja gäspa sig genom ett serieavsnitt innan sängdags.

@Metmasken Ja, tänker också att det är kroppens och hjärnans sätta att återhämta sig och komma i balans igen. Att den behöver varva ned och det gör att man blir trött. Vila är bra för återhämtningen. Piggheten kommer senare, efter ett tag. Tycker också att det gått lite upp och ned med piggheten också mycket beroende på hur man sover på natten.

Ha det gott och passa på att vila mellan varven🌱💕

Stor igenkänning på tröttheten. Ibland tror jag att känslan av "tristess" gör mig trött. Känner ff tristess utan alkohol och då är sömnen nära. Kämpa på!

@Kebne1, kan så vara de här med tristess, tycker det funkar bra under dagarna då jag jobbar just nu blir som att man är fullt fokuserad där.
Slutade med naltorexone igår få se om det blir lite bättre har haft ont i magen sen jag började äta dom.
Behåller dock antabus 🙏🏻

Har haft det bra ett par dagar nu men idag är en grå dag, ifrågasätter allt.
Skulle jag inte ha ätit antabus skulle jag druckit idag garanterat och utan tveksamhet. Försökt få tag i känslorna men känner mig bara tom och nedstämd idag ingen specifik anledning bara blev så.
Märkligt igår minns jag hur jag satt o kände mig lycklig och idag vill jag bara dricka för ruset även om jag vet hur det slutar.
Suttit i förhandlingar med mig själv att avsluta antabusen då allt sker på frivilligt initiativ men lyckades förstå att det leder nog inte till ett bättre mående snarare tror jag det i grunden är alkoholmonstret som vill ut och känner sig trängd i nuvarande situation…
Svamligt inlägg men behövde bara sätta ord på tillvaron.

Jag kände enorm melankoli när jag slutade dricka. Allt kändes grått, trist och meningslöst. Men jag bara accepterade de känslorna och härdade ut. Och så rätt var det var en dag så blev allt lite lite bättre dag för dag. Kämpa på! Låt inte alkoholjävulen vinna. Och ta för guds skull dina mediciner! 🙏🏼

Kämpa på! Som vår2022 så fint lärt mig: tänk på allt det positiva utan alkoholen! Alltså inte tänka på det där du saknar med det. För mig hjälper det mycket just nu när jag haft lite extra kämpigt. Tankens kraft är stark! Kämpa på fina du🎈🙏🏼

@Kullamannen, tack 🙏🏻, något man inte trodde alla dar och minuter suget knackat på under den här lilla tiden.
Nu gäller det att fortsätta vara på sin vakt och ladda upp för en glad och nykter midsommar 🌼
Önskar er alla detsamma