@Påvägmothälsa jag hoppas att det gått bra idag 👋 Semester och sommar en svår tid. Varje dag med ett steg åt rätt håll är en bra dag!

Jag har haft det tufft med suget idag. 30 grader varmt, sol och jobb hemifrån på em då det är dags att lägga in de nya lönerna då avtalet med kommunal är klart…. Klarade ändå att låta bli så sträcker på mig! Gruvar mig redan för 50-årsfesten på lördag men försöker peppa mig själv redan nu att jag ska hålla budgeten 😂

@Carisie Det är sant 😊 @Ros Ja det gör det !

Morgon på en ledig lördag. Solen skiner och det är snart dags för morgondopp från båten. Det skall regna de närmaste dagarna så det gäller att passa på. Jobbar på med mina föresatser , och är glad över att vanan att skriva här är återupprättad.

Tisdag morgon, andra juli. 12 dagar kvar innan jag skall jobba igen. Sitter i en solig sittbrunn och njuter. Höll min budget igår, har inte "växlat upp" mina målsättningar ännu. Balans. Eftertanke. Feghet? Jag funderar.

Fredag morgon. Haft bonusbarnen i båten, med en hel del påfrestningar. Hållit budget men inte haft alkoholfria dagar. Jag fortsätter med mina föresatser. Försöker att inte vara besviken på mig själv.

Tillbaka efter semestern, har haft det underbart och kopplat av ordentligt. Fyra veckor hemma väntar nu.
Vad vill jag ha för föresatser? Jag mejslar ut dem allt eftersom, men just nu tänker jag:
Inte dricka alkohol hemma, och inte ha alkohol hemma.
Det kommer en del sociala evenemang, men inte jättemånga. Jag behöver bestämma hur jag skall förhålla mig i anslutning till dem, och det behöver jag göra innan de inträffar.
De tankarna räcker för att börja arbetsveckan.

@Carisie Tack för frågan. Det grundläggande som inte klickar är nog att min partners ex aldrig lät mig bygga en bra relation när de var små. Det har varit MÅNGA turer genom åren, och kronologiskt sett är de vuxna. De senare många åren har jag fokuserat på att underlätta deras relation med min partner. Det är lättare med dottern än med sonen. Sonen är osäker och tar ut det på sin omgivning.