För ca ett år sedan gick jag med i en Sorggrupp i kyrkans regi. En klok präst o diakon lotsade oss änkor genom olika faser där i början. Nu fortsätter vi träffas, mera sporadiskt. Igår hos mig. Tyvärr tar två av tanterna absolut allt syre och mal på om hur synd det är om dom. Gnäll gnäll gnäll. Jag kommer att fortsätta kontakt med de andra, som jag har mera gemensamt med. Läser i tidningen idag om psykologiskt kapital: hopp optimism resilians framtidstro. Konstaterar att jag är stormrik på psykologiskt kapital. Tacksam o supernöjd med allt. Imorse fick jag ny lite bredare säng levererad. Hurra! Igår på flamencoföreställning med min nya kamrat änklingen. Imorgon kommer min älsklingsbror o hälsar på några dagar.

Den här helgen har jag varit väldigt aktiv. Igår två timmar hundkurs, diska, handla, laga matlådor. Idag dammsuga, våttorka golv, långpromenad vid havet, laga matlådor och senare blir det playdate för lillprinsen. Och jag känner mig inte helt slut, jag har ork att både slutföra det jag påbörjat och påbörja något nytt. Jag tror att min kondition har ökat, vilket ökar min ork generellt.

Sjätte styrkepasset idag, tre per vecka i två veckor. Bra start. Nu ska jag testa ett nytt pass på tisdag. Två veckor med samma pass känns lagom, det är ju kul med variation, och bra för musklerna också. Det här passet har inkluderat väldigt mycket knäböj och ryggövningar med kettlebell. Igår hade jag på gränsen till ryggskott, men det gav med sig så det gick att träna idag. Och knäna mår så bra att jag knappt känner någon smärta alls längre.

Hösten är bannemej en bra nystart 🤩

Kram 🐘