Måste verkligen ta tag i mina problem. Alkohol löser inga utan skapar fler. Rädd för abstinensen eller att man ska få hallucinationer eller vad det står. Äter lergigan mot myrkrypningarna. Tycker det mest är sockerpiller hjälper inte alls eller marginellt lite. Hur länge sitter abstinensen i?
Ge mig lite styrka o pepp tack ??

Som man tidigare kastade ner i ett stort svart hål med ingen vinst alls - bara ångest efteråt. Ska bli så skönt när all skit är borta ur kroppen o man kan känna det behagliga lugnet nykter istället

Vaknar tung i huvudet med trötthet känns som jag har en tjock mössa nerdragen över huvudet. Elller vet inte om det är rätt benämning på den tjockt spännband. Har sovit konstant i 7 timmar o bara sovit. Kroppen har vilat äntligen! Hoppas ångesten håller sig borta har ett långt o viktigt möte idag måste vara skärpt måste orka..!! Men sen ledig i 11 dagar utan alkohol det ska bli skönt o samtidigt spännande en hel jul o nyårshelg utan dricka bara vila ta hand om mig o familjen ska bli riktigt skönt!! Tänk att slippa planera de eländiga inköpen - hur mycket nu när hela helgen är stängt på gröna måsen..känns som en befrielse!! Ny dag nya möjligheter nu kör vi!!

Ja en fredag o lördag utan vin det var längesedan. Åkte in vid maxi för jag trodde sambon var där o handlade. Dör ligger ett av systemen men stannade inte. Passerade ett till eller hade enkelt kunnat åka ner till centrum men inte heller det. Känner mig ganska stolt o mina barn kommer vara glada o nöjda o sambon med ?

Att åka förbi och inte utsätta dig för onödiga risker. En av flera strategier att hålla fast vid.

Välkommen hit! ?

Och tänk va stolt du kan vara på julafton med glada barn och sambo!
Kämpa på och lycka till.
Jag var faktiskt till bolaget idag och köpte en julklapp men inget till mig själv.
Vilken hysteri det var där och sorgligt att se vissa med barnen i släptåg och fulla kundvagnar med alkohol.

stackars barn!! Flyktsoda det var ännu mer styrka att gå in o köpa julklapp o gå ut igen med bara det! Vinäger tack för välkomnandet! Ja en taktik att hålla fast vi inte falla för att gå in där. Så många ursäkter man hittade på för att få åka dit eller till affären bredvid för att komma dit...

Sov oavbrutet i 9 timmar. Men vaknade med huvudvärk känns inte rättvist! Men vet att huvudvärken inte är av vin eller något annat o den känslan är skön. Lite molande i magen av irritation eller ångest men den ska vi ha bort. Ska julhandla mat som så många andra men idag kan jag köra ? utan att fundera räkna o hålla på!

Fjärde dagen uran alkohol vaknas tidigt med ställd klocka efter 8 timmars oavbruten sömn! Känns riktigt bra det här - lite stress idag men det är naturlig stress mycket fix inför jul. Skönt att vakna med vaken hjärna som orkar planera så man slipper bli irriterad på sig själv då allt går för långsamt. Sånt skapar stress glad o tacksam att jag fattat beslutet att inte dricka en droppe under varken jul eller nyår! Hur långt uppehållet ska vara förhandlar hjärnan med mig...minst januari ut helst tre månader men sätter upp små mål för att lyckas ?

När du inser alla fördelar med att vara nykter klarae du förhoppningsvis att stå emot eventuella risksituationer.

Ha en skön julhelg! ?

Ja har lyckats för något år sen att inte dricka på ett helt år så ska hitta den känslan igen!
Hoppas o tror att jag håller på att hitta den styrkan igen. Eller när man kommit över en viss gröns blir det ett liv utan alkohol! En riktigt god of fin mysig jul önskar jag dig med släkt barn o vänner! Stor styrkekram till dig ??

Vaknar tidigt trött somnade inte först 2 på natten så blev inte mycket sömn. Planerar för det sista för julen som jag tror vi har koll på...efter gårdagens hela dags städning o småhandel. Fy sjutton vilken jobbig dag men blev kväll med uppesittarkväll till slut med julmust o vatten i glaset känns bra i huvudet idag!!

Juldagsmorgon o härligt att vakna naturligt trött o med naturligt molande huvudvärk. Av stress förmodligen över att den släpper allt blev magiskt som min mamma sa. Tack för en magisk julafton!! Sånt värmer o man känner sig nöjd lo glad att allt blev bra!
Idag mest lugnt pusta för att ikväll vidare till julfirande nummer två - jag kör o blåser gärna om vi blir stoppade ?
Annars bara lugn o ro innan vi ska iväg. Fortfarande övermätt efter gårdagen även om jag åt lagom! En superfin fortsatt vit jul till mig o alla andra!!

Barnen har precis åkt till sin pappa för att fira jul. Man kramar om dom säger älskar dig o efteråt när dom gått har man tårar i ögonen o saknar dom som tusan. Sånt har tidigare kunnat lindras på kvällen genom att dricka lite vin lugnar för stunden. Idag ska jag rida ut den stormen utan. Kommer lyckas men det kommer göra ont. Varför gör det aldrig mindre ont? En liten del av mig går sönder varje gång ?? tur vi ska bort ikväll så man får tänka på annat.

Sovit länge o konstant idag drömmer förmodligen bättre drömmar nu. Var en härlig kväll igår med sambons släkt. Två småbarn med en ett åring o en 4 åring vilket liv så gosiga o mysiga att vara med men sååå skönt att komma hem till lugnet haha ?
Saknar mina egna barn idag eller ja den store kom hem 0030 o skulle sova här istället för hos kompis så så länge var inte han borta! Men klarar eller lär mig hantera den sorgen saknaden utan alkohol nyttigt o skönt att få lärdom att göra det utan det gör ont naturligt ont o jag dövar det inte!! Ska ta det lugnt idag bara lugnt ska bli sååå skönt!!
Alla kämpar om någon läser en stor styrkekram till oss o en till mig själv med ?