Sista droppen

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Varje dag ny
Sista droppen
Varje dag ny
Sista droppen

Nu har jag druckit den sista droppen folköl . Det går inte att krama ur mer ur burkarna. Nu kommer abstinensen som ett jättejobbigt brev på posten.
Var inlagd för avgiftning i oktober. Började ta Antabus direkt vid inläggningen. Skötte mig jättebra med med besök tre dagar i veckan på kliniken. Sen blev jag sjuk och orkade inte gå. Och nu har jag druckit igen.
Känner mig så ensam och värdelös i detta. Tänkte kanske att det skulle kännas lite bättre om jag fick skriva av mig lite.

Varje dag ny
Försöker med Treo fast jag

Försöker med Treo fast jag vet att det inte hjälper mycket.
Så fort jag känner mig bättre ska jag ta mig till kliniken igen.
Det får bli Antabus tre dagar i veckan och AA dom andra.

Hillary
Måndag!

Hur går det för dig? Ska du kontakta kliniken?
Har du abstinens och behöver lägga in dig igen? Återfall har vi (nästan) alla. Det är asjobbigt men bra att du skriver här och kommer tillbaka till kampen mot alkoholen. Vi stärker och peppar varandra. Hur ser din historia av alkohol ut? Hur såg det ut innan du blev inlagd och hur länge låg du inne?

Hillary

IronWill
Folköl

Jäkligt lurig dryck. Man intalar sig att lite folköl är väl ingen fara och sen står man där på ICA och patar sopsäckar med burkar. Man lär sig också att dricka mängder med vätska och i stadigt tempo så när man väl dricker starköl så går det oftast åt helvete. Nä, jag tycker folköl borde ha en extra speciell varningstext. Ush vad jag hatar (älskar) folköl. Lycka till med AA hoppas du hittar vad du behöver där!