Över reagerade jag?

13 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Zindi
Över reagerade jag?
Zindi
Han har fortsatt och supa,

Han har fortsatt och supa, och han går till behandlings assistent en gång i veckan, bara för att komma ifrån jobbet säger han. Kommunen hade begärt drog test säger han, men det behövdes inte enligt den han går oss. Enligt honom har hon börjat klä sig sexigt och börjat ta på honom, och han triumpherar om att han sa ifrån, jag kan inte släppa det han sa igår kväll, en del av mig blev förbannad, jag vet inte om han sade det för att göra mig svartsjuk.
Jag blir inte svartsjuk utan bara trött. Om det är sant så gör hon tjänstefel eftersom han är i beroende ställning till henne. Över reagerar jag?,

Skrållan
Känns helt konstigt

Det känns helt konstigt att en terapeut skulle riskera att bli anmäld, om hon beter sig som din man beskriver. Tror det där är något han säger för att göra dig svartsjuk. Också underligt om kommunen begärt drogtest och det inte behövs.
Du överreagerar inte, men jag tror inte det är sant det han berättar. Han vill nog just bara ha en reaktion från dig.

Zindi
Skrållan

Nä jag tror inte på det heller, men jag måste sätta ner foten. För hennes skull också, man vräker inte ur sig sådana saker. Tänk om han påstår sådana saker till andra om henne. Hon kan få skit för något som inte har hänt. Vad tjänar han på att hålla på så där.

Skrållan
Ja Zindi

Ja gör det. Sätt ner foten och säg ifrån. Vi är alldeles för snälla och accepterar allt möjligt.
Ibland förstår man inte vad för någon tanke som ligger bakom.

Zindi
Skrållan

Nä jag förstår inte varför en behandlings assistent skulle smeka honom på låren och visa klyftan i en urringad byst. Han minns inte ens att han har sagt det.

Zindi
Fortsätter i denna tråd

Jag kommer att dra mig undan honom, han vet vart jag finns om han saknar mig. Annars så är han borta ur mitt liv, för jag orkar inte ha det så här

Zindi
Ringer som en galning och smsar

Ringer som en galning och smsar du ska inte vara så stöddig din tattar unge. Moget av honom.
Varför blir vissa så elaka....

Adde
Styrkekram

så du får kraft att ägna dig åt ditt liv ! Du är värd att ha det bra !

Zindi
Jag har blockerat hans sms

Jag har blockerat hans sms och samtal. När han har nyktrat till så ska jag ta samtalet med honom

Zindi
Pratat med honom

Han var som ett trotsigt litet barn och slängde på luren

Zindi
Ringt till psyk akuten

Jag har ringt till psykakuten och pratat om honom. Han missköter sina mediciner. Känner mig som världens förädrare just nu.

Skrållan
Fy vad jobbigt

Fy vad jobbigt du har det. Kan du berätta lite mer runt din situation? Vet inte om jag missat att läsa något. Bor ni ihop? Hur länge har det pågått med han drickande?