Härlig känsla

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Mår bra
Härlig känsla
Mår bra
Härlig känsla

Jag har idag varit helnykter i 4 månader och 7 dagar! Jag kommer att skriva mer om min resa till detta välbefinnande som jag har nu, men just nu vill jag bara dela en väldigt god känsla jag fick för 2 veckor sedan när jag och mina kollegor var och festade på en foodcourt i Saigon. Jag skriver festa för jag hänger med fram till folk börjar bli för fulla och väldigt kloka då fungerar det inte att vara nykter så då får man dra vidare. Under kvällen när vi satt och åt och jag drack mina sodavatten (samma takt som jag drack öl tidigare) så fick jag en sådan känsla utav nöjdhet och styrka för att jag hade full kontroll på vad jag gjorde och skulle må bra dagen efter. Känslan i sig gör att jag inte vill dricka A, visst får jag kämpa för att försöka släppa loss lite av mitt ”tråkiga” nyktra jag, men det fungerar!
För alla oss som kämpar med att inte kunna kontrollera A intaget, när man lyckas tänka och förändra sina hjärnbanor kan det bli bra! Vi är inte ensamma och mig har det hjälpt att få hjälp då jag inte varit tillräckligt stark själva!

Mår bra
Det blev en dubblett

Det blev en dubblett

Mirabelle G-S
Låter underbart :)

Vad härligt att du får känna den här styrkan! Jag är ännu tråkigare än dig. Hatar fester, även med alkohol. Kanske kan jag lära mig att gilla dem utan alkohol. Då har man ju liksom en ursäkt för att vara litet tråkig och vilja åka hem tidigt... Ser fram emot att läsa mer om din resa :)

Pellis
Underbart att läsa...

...känner riktigt hur det sprudlar i texten. Jag ser också framemot att få höra mer om din resa!