Tragiska lögner / Vad gjorde/gör du för att bibehålla fyllan?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Ensam1984
Tragiska lögner / Vad gjorde/gör du för att bibehålla fyllan?
Ensam1984
Jag har varit nykter i en

Jag har varit nykter i en månad i dag och har funderat mycket på alla idiotiska saker man intalade sig själv och sätt man fann att dricka i smyg. Alla strageiska små lögner som använes för att komma ifrån, för att gömma den där ölen, eller påfyllningen av glaset. Det är ju så sjukligt nu i dag när jag tänker på det.

Nu tänker jag om ni andra också har sådant, som man i dag kanske kan skratta lite åt, fast det är tragiskt. Om ni vill dela med er.

Ensam1984
Jag tar ett exempel. Jag

Jag tar ett exempel. Jag skulle ut på AW med jobbet, jag vet att det inte är några festprissar och jag har inget vin hemma efter AW så måste införskaffa så jag har när jag kommer hem. För att knappt vara salongsberusad är värre än att vara nykter (jag drack till jag somnade hemma).

Då vi skulle på AW i en annan stad så blev jag erbjuden skjuts, vilket underlättade, var billigare och tog kortare tid. Men då kunde jag ju inte köpa mitt vin, så åkte för mig själv. Köpte vinet. Drack 2 (eller var det 3?) små glas vin på AW och skyndade mig sedan till tåget. Då kände jag knappt något, gick in på toaletten, hällde i mig 0,5l vin och var sedan glad resten av vägen hem... sen drack jag resten hemma och var nöjd och glad...

Alltså då tänkte jag inte att detta var konstigt alls, jag var ju tvungen att göra så bara. För alla andra var ju såna jädra torrbollar. Helt sjukt ju. Detta var gissningsvis 2 månader sen nu. Jag ljög så in i helskotta för andra och för mig själv. Tragikomiskt känns det.

Tackohej
Rolig idé på tråd

Tragiskt och komiskt att man på förhand kommer känna - fattar, har jag också gjort :)

Ett till exempel:
Lämna sällskapet på shoppingtur för att gå på toaletten. Blixtsnabbt smita in på en bar och beställa en shot (eller två) hålla utkik utanför. Svepa. Gå tillbaka :)