Mitt fortsatta liv

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Spinoza
Mitt fortsatta liv
Spinoza
Tillbaka till vardagen

Jag tog en lååång semester - hela 7 veckor blev det.
Det var så välbehövligt efter den jobbiga våren och försommaren med dramatik och skilsmässa och jag har haft det bra.
Jag har tagit det lugnt, ägnat mig åt att göra om i lägenheten så som jag vill ha det och varit iväg på ett par resor med vänner.

I torsdags började jag jobba igen och det var jobbigare än jag trott.
Jag gillar verkligen mitt jobb och har många kollegor som jag såg fram emot att få träffa igen.
Men nu slog liksom vardagen till igen och alla de där småsakerna som jag och X:et brukade göra poppar upp i huvudet. Jag känner en saknad samtidigt som jag tycker att det är så skönt att slippa hantera hans dåliga humör och helgsupande. Jag förstår att det är ett steg på vägen i processen, men jag vill vara klar nu!

Azalea
Skönt ändå

Så gott med lång semester.
Du kommer att få det så härligt när du själv styr dina dagar och då framförallt kan veta hur dina helger kommer att bli.
Är sjukt stolt över dig som har fixat detta🧡

Spinoza
Tack Azalea!

Tack för dina fina ord - de värmer!
Jag känner mig lite låg just nu, men det kanske är en naturlig del i processen.
Det är som att nu när allt är klart (förutom att bankerna ska föra över lån till X:et och pengar till mig), så vet jag inte riktigt vad jag ska göra och luften gick lite ur mig.
Jag har kontaktat min coach och ska boka in lite tider med henne för att få lite hjälp med att reda ut vad jag vill med mitt liv nu när jag bestämmer själv..

Nordäng67
Va skönt med lång och..

Välförtjänt semester 👌 Inte konstigt om det kommer någon svacka eller farthinder på din väg. Fast visst är det jobbigt när dom där stunderna kommer. Har haft nytta av att tänka på något bra som nyss hänt, sedan tänka på något bra och roligt jag har framför mig och sedan ta tag i något praktiskt som kanske inte är jättekul. Då känns det bättre dagen efter för då är något tråkigt fixat, check på den☺️ och om man inte kommer på något roligt man ska göra framöver är det dags att planera in något roligt. Har lärt mig att lyssna och ta hänsyn till mig själv på det sättet! Du är starkare än starkast och har gjort allt så bra och målmedvetet, tänk på det när du känner dig låg! Kram

Spinoza
Bra tips

Tack för bra tips Nordäng67, det är nog det där roliga framöver som jag saknar just nu.

Jag lever lite i ett vakuum i och med att jag går och väntar på att få pengar för huset som mitt X tog över. Nu har jag gett honom till i slutet på augusti, men jag känner mig inte helt säker på att jag kommer att få det utan krångel. Det kanske är helt orättvist för han har ju inte krånglat med bodelningen alls.
Men jag behöver ju egentligen inte pengarna för att planera in något roligt, jag ska fundera på vad jag kan göra som kan ge mig energi.

Jag tror att det är för att jag var just så målmedveten som jag kommer in i en svacka nu när det i princip är klart och det som återstår ligger utanför min kontroll just nu. Jag fick verkligen stålsätta mig för att orka igenom allt och nu kommer känslorna som jag till stor del höll i schack under våren och försommaren.

Nordäng67
Ja lite som.

att springa ett lopp, man håller fart och ork över mållinjen sen ramlar man ihop. Fast bara en stund, sen hämtar man sig! Och har märkt att det bästa och härligaste är ofta gratis. Ett kvällsdopp, roadtrip med någon rolig kompis och mycket annat. Du fixar även det sista som är att göra👌💪

Spinoza
Bra metafor

Det var en bra metafor!
Kroppen sa ifrån i helgen och jag blev rejält förkyld. Så jag får ta det lugnt ett litet tag till.