Min lilla grotta

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
e.m
Min lilla grotta
e.m
Hej, jag är ny här och har

Hej, jag är ny här och har lite problem med var jag ska skriva. För 20 år sedan gick jag i väggen ordentligt. Hade jobbat med människor och kriser hela mitt liv, men sen tog det slut. Byggde upp min egen lilla grotta, för att kunna gå vidare i livet. Behövde vara ensam, men lagade god mat , drack vin till. Då i lagom mängd. Detta har fortsatt. Kan mycket väl låta bli att dricka i sällskap, men om jag gör det, så fortsätter jag när jag kommer hem. Gillar alltså att dricka själv allra mest. Behöver "myset", äta gott, hela kittet. Ett av problemen är att jag då "snackar" hela kvällen, vilket gör att jag går upp i vikt. Dricker aldrig på dagen, utan detta är en mysfaktor på kvällen. Låter jag bli, så blir livet helt grått och tråkigt. Har vänner, så det är inte det som saknas. Men om jag bestämmer mig för att hålla upp, så har jag en konstig autopilot, som styr mina steg till systemet för att köpa en box. "Om jag nu ska dricka mindre, så blir det billigare att köpa box!!! Helt klar över att detta är destruktivt, men vet inte hur jag ska komma ur det hela.

FinaLisa
Godmorgon e.m🌅

Välkommen hit🌺

I det rum du skriver i nu heter " Det vidare livet" och de flesta som skriver här har ofta kommit ganska långt i sin nykterhet.

I rummet " Att förändra sitt drickande" hittar du människor precis som jag och andra som vill sluta helt eller minska med alkoholen. Jag tror att det är där du får mest och bäst stöd.

Lycka till🍀🤗☀️

Kramar💙💜💛

e.m
Rätt rum!

Tack snälla!