Grov rattfylla har nått botten

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Blomsterrabatten
Grov rattfylla har nått botten
Blomsterrabatten
Grov rattfylla 1.8

Har åkt fast för grov rattfylla. Har senaste året druckit kopiösa mängder i smyg och knappt varit nykter. Har efter detta hände erkänt att jag är alkoholist för mina anhöriga och är just nu sjukskriven och fokuserar på att bli nykter. Är det någon annan som åkt fast för detta? Är bara så rädd att det ska komma fram till min arbetsgivare.

Strulan65
Välkommen hit

Har aldrig åkt fast så där har jag inga råd att ge. Om du inte kör bil eller behöver göra utdrag ur belastningsregistret tror jag inte de behöver veta.
Men du kan ha nytta att de vet, för de har skyldighet att hjälpa dig med ditt problem.
Kram Strulan 💪🙏❤️

Fresia
Fängelse/fotboja

Nu vet jag ju inte om du redan varit på din rättegång och fått ett straff men annars är det väl så arbetsgivaren möjligtvis måste få reda på vad som hänt.
Föngelse/fotboja eller vård blir troligtvis påföljden och då måste du ju förklara på jobbet. Förhoppningsvis har du semester att ta ut eller kan vara sjukskriven.
Lycka till med att bli nykter. Så bra att du väljer att kämpa.
🌸🌺

Lantliv
Jag med

Jag är där med Blomsterrabatten. Grov rattfylla förra veckan. Jag har bett min arbetsgivare om hjälp, men ska gå på Previa.... måttligt besviken över det faktiskt.

Just nu fokuserar jag på att göra positiva saker för mig själv och för att uppnå en stadigtvarande förändring i mitt liv. Kontakt med vc för medicinering och ansäker om alkolås.

Har även fått datum för tingsrättsfötgandling och en offentlig försvarare.

Förhoppningsvis så går rätten på min linje om att jag redan dagen efter påbörjade arbetet med att förändra mig på riktigt och det blir värt något även för påföljden.

Kram på dig och kämpa på. 🌹Om du vill så finns jag, i liknande situation som dig och mååånga fler väldigt kloka personer här på forumet att dela tankar och funderingar med i kampen.

Magnum
Grov rattfylla 1.8

Hej Blomsterrabbaten!
Jag har blivit dömd för rattfylla 11 gånger.
Allt från dagsböter och skyddstillsyn till fängelse och kontraktsvård.
En gång var jag i behandling och då blev jag dömd till kontraktsvård.
Du kan kolla med Frivården om de har något program. Förut hade de något de kallade rattfällan. En gång började jag med det programmet och sen blev jag dömd till att fortsätta.
Lycka till.

PS. Jag har aldrig blivit av med körkortet, jag har aldrig haft något, men nu har jag körkort för både bil och motorcykel.