3 dagar nykter.

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Kaffetanten88
3 dagar nykter.
Kaffetanten88
Vända livet.

Jag har äntligen kommit till insikt om mitt drickande. Det är stopp nu. Aldrig mer. Jag kan inte dricka normalt. Innan jag blev gravid med sonen hade jag lite problem. Sen blev jag gravid och lade såklart av med alkoholen. Året efter han föddes drack jag "normalt". Tyvärr föddes vår son sjuk med ovanliga diagnoser och kommer förmodligen aldrig klara sig själv. Detta pga av att jag bär på en missbildad gen. Ja jag har varit med om mycket och jag har självmedicinerat med alkohol. Så senaste året har drickandet bara escalerat mer och mer. Nu känns det som jag nått botten och för min son som behöver mig så är det dags för ett nytt liv. I helgen ska jag gå på 2 AA möten. Vägrar sjukvården för de har svikit mig flera gånger vad gäller mående och mina alkoholproblem.

Mirabelle G-S
Välkommen 😊 Gratulerar till

Välkommen 😊 Gratulerar till ett väl fattat beslut. Tuffa år och självmedicinering i bagaget känns igen... Hoppas AA-mötet ger dig det stöd du behöver för att fortsätta välja nykterheten, en dag i sänder.

Kaffetanten88
Marielle G-S

Tack så jättemycket!

Kaffetanten88
Minnet

Alltså var inne på min profil. Jag har tydligen skrivit här förut. Jag minns det inte ens. Har tyvärr fått väldigt dåligt minne av allt vin...😔 Nu hoppas jag att nykterheten hjälper kropp och hjärna att läka.

aeromagnus
Lycka till

Bra gjort... Starkt att gå till AA, starkt att erkänna sig besegrad.