Bakslag

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Kvinna42
Bakslag
Kvinna42
Bakslag

Har haft 20 nyktra dagar. Det är många flera än på länge. Drack sedan 3 glas vin😱 nu är jag på dag 5. Hur hanterar ni alkoholsug?

Kaffetanten88
Är på dag 20 själv.

Jag kämpar mig igenom just nu på envishet och på hoppet att det kommer bli lättare med tiden. Sen går jag på 3 AA möten i veckan och det hjälper mycket med. Man vill inte göra dem eller familjen besvikna så därför håller jag mig ifrån. Men fyfan va svårt det är och jag är så jäkla deppig just nu.

Mirabelle G-S
Sover

Japp. Det är på fullt allvar vad jag gör när alkosuget sätter in. Sover. För jag har märkt att suget främst kommer när jag är helt slutkörd men inte förmår att släppa taget och vila. Det var någon som postade en lista någon gång... På vad man skulle stanna upp och fundera över innan man agerar på alkosuget, eftersom det kan stå för andra ouppfyllda behov. Är jag i själva verket trött? Är jag i själva verket hungrig? Är jag i själva verket arg? Det är de frågorna jag minns... och för mig verkar svaret alltid vara att jag är dödstrött.

miss lyckad
HALT!!

Kanske dessa ord du eftersöker? Finns lite varianter..Men vi ska passa oss när vi är Hungriga, Arga, Ledsna och Trötta(Törstiga).. Det är då alkoholsuget kan bli stort..Och att vi då istället äter, sover, dricker (a-fritt) osv..För att få stabilitet igen..💫

Mirabelle G-S
Just så!

Tack Miss Lyckad 😊 Det var precis det jag menade - HALT. Det är riktigt användbart.

Sagovärld
Jag känner alkoholsug från

Jag känner alkoholsug från sena eftermiddagen fram till strax före middagen. Då är det som värst. Efter maten är jag mätt och då avtar suget efter hand under kvällen. Sent på kvällen, natten och morgonen har jag inget sug. Inte mitt på dagen heller. Antar att det är en slags betingning. I de situationer och vid de tidpunkter jag tidigare brukade dricka är suget som värst