Sorg

10 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Skorpa
Sorg
Skorpa
Inte ensam

X

Förkrossad
Jag kan bara säga att jag vet

Jag kan bara säga att jag vet vad du går igenom. Jag har själv en otroligt svartsjuk man som tar till spriten när det inte passar. Men jag kamningen ta mig därifrån. Jag har försökt sååå många gånger men jag klarar det aldrig på riktigt. Det går bra i sådär tre veckor sen är jag tillbaka igen. Jag står i ett läge där jag varken vet ut eller in. Något måste hända, jag vill att något ska hända. Men jag kan inte, det går inte, eller iaf vet jag inte hur. ❤️

InteMera
Såg nu du har startat även

Såg nu du har startat även denna tråd, svarade just i din andra 🙂 Det är tufft och tiden går, har själv levt med min man i över 10 år och merparten av den tiden har överskuggats av hans drickande. Har en egen tråd om du vill läsa min historia. Ja jösses flera år av vånda och lärdomar består även den av tills nu då jag första gången på allvar bryter mig ur eländet och tydligt markerat det är nog genom att bo borta senaste veckan. Men lätt är det inte och helt färdiga är vi knappast med varann, han lovar saker och vartefter dagarna går börjar man igen tro att just denhär gången ska vara annorlunda. Men bra av dig att skriva här och lasta av dig, så skönt visst att känna du inte är ensam!

Skorpa
Tack för att ni delar med er

Det betyder mycket att man inte är ensam, även om det är åt helvete att vi är så många i samma båt <3
Kram

Förkrossad
Det är verkligen hemskt att

Det är verkligen hemskt att se så många här inne 💔 såklart är det skönt att inte vara ensamen, men så fruktansvärt att så många har det såhär...

Blade Runner
Skorpa

Välkommen hit. Det är alkoholen som ställer till det och så länge den beroende inte vill ta tag i sina problem så kan man som anhörig inte göra något, bara vara med och fortsätta brytas ner. Jag har tagit emot tusentals fruktansvärda sms under våra år tillsammans. Jag har rest mycket i tjänsten och har då alltid attackerats av telefonsamtal mitt i natten och ofta ett 50 tal sms samma kväll. I helgen postade jag efter 20 år skilsmässohandlingarna men jag har inte vågat säga något ännu. Stort lycka till i din resa och att hitta detta forum och börja dela dina tankar och vardag är ett stort första steg. Kram Blade Runner

Skorpa
Dagbok november

X

Azalea
Min är periodare

Jag har också noterat datum för hans drickande men de har blivit längre och längre genom åren. Det har gått 8 år sen drickandet började bli ett riktigt problem.
Detsamma gäller perioderna...... Nu vara de upp till 3 månader och den längsta nyktra perioden var 8 månader. Annars 5, 4,2 och ibland bara några veckor.
Så det har eskalerat så mycket o h hänt så mycket drama att jag nu lämnat honom sedan en månad. Jag har flyttat o lämnat in o skilsmässa. Det fanns inget annat att göra och gick inte att rädda .
Det blev aldrig den sista,,,,, det är alldeles för svårt för dem att sluta o h åt klara det själv är näst intill omöjligt.
Mitt enda råd jag kan ge är att du släpper kontrollen på honom och sätt dig själv i första rummet. Sen kan du se vad som händer
Kram Azalea

Skorpa
Tack

Ja, jag vet att det är det ända rätta.

Jag är lyckligare och känner mig friare när jag är ensam när han har sina ”perioder” hemma hos sig. Bara den meningen säger allt, jag vet!

Starkt av dig att lämna din man <3 du är på rätt sida.

Kram