Svagheten

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Undrare
Svagheten
Undrare
Svagheten

Den största svagheten jag har gällande alkohol just nu är att stå emot när min make dricker(köper hem för mycket) undrar lite om han trivs när jag inte klarar av att stå emot.. Har varit så tydlig med att jag har svårt att låta bli och att jag inte vill ha (måste sluta). Ändå dyker vinboxen upp på köksbänken alltför ofta. För det mesta klarar jag av att stå emot. Men ibland går det bara inte...
Det är så enkelt när jag är själv. Nu är jag förtvivlad eftersom att han slutat jobba. Vilket innebär en kamp varje dag. Istället för var tredje ungefär. Behöver stärka mig än mer. Bli starkare fort. Återhämta mig från utmattningen med en gång. Nu. Måste jag fixa det här! Nu!

Undrare
Har hållt mig nykter i flera

Har hållt mig nykter i flera veckor i perioder. Och kännt mig nöjd och stark i det. Men Nu blir jag nervös och vet att jag "trillar" dit igen. Vilket jag verkligen inte vill.

VaknaVacker
Godmorgon!

En stor utmaning när man verkligen inte vill dricka. Inte sjysst av honom. Känns lite som han vill att du skall dricka... du får ge dig dän på att inte dricka helt enkelt. Du fixar det. Heja dig!🤗

Undrare
Tack för pepp Vakna Vacker 🤗

Mår så otroligt mycket bättre av att inte dricka vin i tid o otid. Måste påminna mig om det när det blir svårt att stå emot.
Inte värt ångesten som följer, inte värt att tappa resultatet av träning och bättre sömn.
Jag vill leva sunt och hålla fast vid mina gränser! 💪
En utmaning som heter duga , men det måste gå! 🧡

Ensammenintestark
Strategier

Hej undrare! Din vilja att sluta dricka ska du ta fasta på, med den kommer du långt. Du vet kanske att det finns ett program här på AH för man bland annat kan lära sig mer om strategier när suget/ alkoholdjävulen gör sig påmind.

Önskar dig all lycka😊💪🙏 i ditt beslut.

Undrare
Tack Ensammenintestark 🙏

Bra tips! Ska testa detta. Strategier vore bra att förkovra sig i när förhandlingarna smyger sig på! Läskigt det här med alkoholdjävulen.

Allt gott till dig! 💪🤗