Lämna

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Re
Lämna
Re
Har bestämt mig

Nu har jag bestämt mig för att DDT får vara nog. Min sambo dricker varje fredag och lördag och så fort det är lediga dagar. Han dricker tills han däckar. När han däckat ligger han och skriker och stönar i sömnen och ibland lägger han sig på golvet och kravlar och håller på. Är så trött på detta, går med ständig ånger, oro och hjärtklappningar.
Vi har varit tillsamman till och från i 4 år, nu är det andra gången vi är sambos. Förra gången dracks öl varje dag och blev ofta berusad. Denna gången skärpte han sig först och drack inte så mycket, men nu sen i somras har det eskalerat det dricks vin, i mängder tills han däckar. Jag dricker inte längre, känns så osmakligt när jag ser honom.
Har pratat med honom om detta och det blir väl bättre en kväll eller två sen är vi där igen. Har video filmat honom och visst honom och han bara skrattar åt det och säger att han sover.
Hur ska jag säga det till honom att jag flyttar till mina föräldrar tills jag får en lägenhet? Har också en tioårig dotter som inte ska behöva se detta. Jag orkar inte att det kommer bli massa bråk, vet att det kommer bli det. Han kommer känna sig lurad och sviken, har ju lovat att det är vi osv.
När är rätt tillfälle? Min dotter är hemma hela tiden, har kommit på att hon vakar över mig, vill aldrig göra nått.
Snälla nån hjälp mig?

EmmaLisa
Det låter som att du har

Det låter som att du har bestämt dig och inte är intresserad av att stanna kvar i relationen längre. Om det stämmer så tycker jag inte att du ska vara det heller. Han äger dig ju inte och kan inte hävda att du har lovat någonting. Man är i en relation tills man inte vill mer, så funkar det. Du kanske kan ordna saker och ting för dig och dottern. Det låter kanske hemskt, men om du är säker på ditt beslut och vet hur han skulle reagera, så är det nog bra att du har ett boende på gång + ett ställe att ta er till direkt när du berättat för honom, om han blir arg eller självdestruktiv. I det här läget handlar det om din dotter och dig och inte om hans känslor. Lycka till!

Re
Tack, behöver all stöttning

Tack, behöver all stöttning jag kan få just nu.

KanInte
Se till att dottern inte är där

Apropå risken att han reagerar negativt när du berättare så tänker jag att dotterns hälsa måste gå först. Försök att finna ett sätt för att hon inte ska behöva vara med.

Re
Har ordnat barnvakt idag, Är

Har ordnat barnvakt idag, Är ju lördag så alkoholen flödar som vanligt. Laddar för att ta det imorgon fm, orkar inte mera.Är helt slut i själ och kropp.