Vet inte om jag gör rätt nu men var nykter i 24 dagar men hade så jävla tråkigt o är så trött på allt så satt å hinka i mig 10 st öl 4 dagar efter antabus, så ingenting stoppar mig längre inte ens medicinering, tyvärr var de enda biverkningarna jag fick lite feber och värme om öronen, är nu uppe i 3 promille, kollade på min dräger som förövrigt är samma som polisen använder, så behöver nog ett religiöst uppvaknande nu för allt annat har jag prövat.

Hej ErikE1!

Varmt välkommen, vad fint att du kunnat hitta hit. Du har mycket att berätta som jag tror att du kan ha glädje av att få andras kommentarer på. Du kan också läsa runt och ta del av det andra skrivit och deras tankar. Många gånger ger det kraft att känna att de flesta upplevelser är något som även andra kan känna.

Det syns att du kämpar, du har testat en massa olika åtgärder men ännu inte hittat till nåt som du tyckt varit tillräckligt hjälpsamt. Samtidigt har du fortsatt försöka och nu kommit hit, så det finns motivation kvar att utforska vidare. Och det är aldrig kört även om det känns tungt och svårt.

Fortsätt gärna att skriva här och berätta om hur det går för dig!

Önskar glad påsk och hoppas på att du ska få glädje av Alkoholhjälpen, allt gott
Miriam