Orolig mamma som behöver ha råd

Hej
Skulle behöva få lite råd.
Som jag har skrivit tidigare här att jag är orolig för min son som är 26 år och har alkoholproblem.Han bor på en annan ort men blir av med sin student lägenhet i slutet av januari eftersom han inte pluggar längre.Han vart nu i november hittat av polisen o åkte till beroende mottagning självmant.Jag fick akut åka dit eftersom han hade tappat nycklar till lägenheten.
Jag hade extra nycklar hemma.
Försöker ringa honom men inget svar
Sms:ade förra veckan o frågade om han skulle komma nu på torsdag över julen som han sa tidigare.Men fick inget riktigt svar..Men smsa igår o frågade om han hade beställt tågbiljett inget svar.
Vet inte vad man skall göra om han inte kommer på torsdag kväll.Skulle hämta hon om vid tåget i sådanfall som ligger en bra bit härifrån.Jag har tagit ledigt på fredag för han skulle komma.Om han inte kommer skall jag göra en orosanmälan och åka dit på fredag utan att säga något?
Eller vad skall man göra?

Profile picture for user Carina

Ledsen att du inte fick någon respons på din fråga tidigare och idag är det fredag. Alltså vet du nu om din son har kommit eller inte. Jag tycker att den plan du skrev i ditt förra inlägg låter klok, så följ den. Om du inte vill åka dit på egen hand kan du också ringa polisen om de kan kolla upp honom.

Skriv gärna igen och berätta hur situationen är idag. Håller tummarna för att ni fått kontakt med honom.

Varma hälsningar
Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet