Inte kåt

Har vart utan alkohol i två månader+ men är inte kåt alls. Har inte partner men jag kunde tillfredställa mig själv dagligen förut.

Nu har det gått flera veckor utan något alls. Är inte på humör, skulle nog inte vara det med partner heller. Inte ens med den kåtaste porrstjärna skulle jag vara på humör med.

Går på antabus, psykofarmaka, antidepressiva också.

Känner mig ganska nere.

Edit

Jag är snygg, blond har muskler och är trettio år.

Ja borde ta alla mina chanser men det verkar vara något allvarligt fel på mig. Jag funderar på slå mig till ro, skaffa tråkiga hobbies och klippa gräset. Håller jag på att växa mig in till en familjefar utan att jag ens har fru och barn? Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Profile picture for user sessi

Min särbo har samma problem. Går på anti depressiva läkemedel och antabus och ingen sexdrift. Vi har sex typ 4-5 gånger per år. Och han säger att han inte ens har lust att runka. Han frågade mig om jag tyckte att det var jobbigt, jag sa som det var att det nog är jobbigare för honom. Jag hoppas att det löser sig för dig.

Profile picture for user Surkärring

undrar jag?
Tänker att din kropp håller på att ställa om, att hitta rätt utan alkohol och med nya medel i kroppen..
Om det är ett stort problem så prata med din läkare..det finns säkert biverkningar av mediciner.
Du kanske behöver tid att landa lite?
Kram

Profile picture for user IronWill

Som att man inte skulle ha sex och klippa gräset med frimärkssamlingen i handen hela dagarna?

Lite osäker på om du ställer en fråga, men om så är fallet så: Sexlusten är nog kopplad till de antidepressiva i stor utsträckning då många får minskad känsel i ballen och ibland hela regionen.
Låter dock om du går på de medicinerna som att du behövde en ”paus” från ditt tidigare levnadssätt. Om du vill ut och ligga hela tiden på klubbar så kommer du antagligen också att utsättas för mer alkoholfrestelser. Så ta en lugn period för lite återhämtning, så kommer resten igång när du mår bättre. Du har fler år på dig att ”leva ut”.

Profile picture for user Kärleksguden

Kanske skulle må bra av en release så att säga.

är inte så normalt för mig att vara så avhållsam. Tänkte att det kunde ha o göra med alkoholen men när många säger antidepressiva så kanske det är problemet.

Ja skrattade lite för mig själv när ja skrev familjefarsgrejen. Lite svårt att se mig le genom texten antar jag.