Hej på er!
Har skrivit här under min 4 månaders nyktra period förra året..
Nu är jag körd på riktigt igen efter semestrar och grejer.
Har 3 barn, tar hand om dom och jobbar heltid.
Men nu har A djävulen smygit sig på allt för stark igen, börjar dagarna med att ta en sup för att döva ångesten jag bäddat för dagen innan..
Klarar inte stå emot längre!!! Hjärnan funkar bara när jag druckit.
Vet att det går till normalläge om jag slutar helt, men då blir ALLA sociala tillställningar (fester mm) så förbannat tråkiga för mig.
Innan tänkte jag sluta helt, men det blir sådan tristess efter några månader när nykterhetsruset lagt sig..
Klarar nog inte detta själv längre bara..

LenaNyman

För visst känner jag igen dig, Calle. Hm, har för mig att det fanns en fru med i bilden där nånstans också? Oavsett; ser fram emot att läsa om din fortsatta resa. Kram.

Välkommen tebaks!! Jag har undrat över hur du har det.

Vet du - det här låter ju inte så bra... Som du skriver - du klarar kanske inte detta själv. Varför inte söka hjälp den här gången istället? Antabus verkar hjälpa många här på forumet i alla fall. Sedan finns väl Campral och Naltrexon också.

Du verkade ju väldigt taggad i början förra gången. Men på något sätt gick väl nykterheten ändå lite på vita knogar, om jag förstod dig rätt. Den här gången kanske du inte ska räkna dagar utan alkohol, utan fokusera på vad du får istället. Försöka se fördelarna med att vara nykter och inte tänka så mycket på vad du avstår. Om du ger nykterheten tid, så kommer du känna alla fördelar också.

Tänk på allt bra du har och allt du har byggt upp. Din familj med fru och barn, ditt hem, ditt företag...

Heja på nu Callen!