Hej alla!
Första gången jag skriver här och för att göra en lååång historia kort och för att inte röja min identitet allt för mycket så sammanfattar jag livet med mr a lite kort,,,
Supit sen jag tog min första fylla vid tretton års ålder. Blev av med min oskuld vid de första mötena med mr a.
Båda föräldrarna alkoholister, aktiva än idag. Min högsta önskan som barn var att de kunde hålla sig nyktra en enda helg,,, men icke,,, det hjälpte ej med gråt eller små kontrakt som de motvilligt tillslut skrev på. Sedan mötte jag som sagt själv mr a. Har gjort allt dumt en människa kan tänkas göra. Bockat av hela listan och förlorat de flesta av mina vänner pga egna dumbheits. Nu vill jag iaf sluta för gott! Känner att the botten is nådd och nu tar vi en dag i sänder och inget får vara viktigare än detta. Är en hyperkänslig person och känner igen mig i mkt jag läst här på forumet. Hoppas på allt gott till er alla och ansluter mig till den gemensamma vandringen mot ett nyktert liv!! Trevlig resa!! (Dag 1 idag)

Anders 48

Vad bra att du har börjat läsa/skriva här - och att du har startat en egen tråd. Grattis! Och idag är det väl dag 2?! "Dumbheits" har vi nog gjort de flesta av oss, mer eller mindre - men det spelar inte någon roll här på forumet. Här kan man läsa och skriva precis hur och vad man känner - och få kloka svar från andra forumvänner. Om man "misslyckas" så är det ingen här som inte förstår - de flesta har gjort det, ibland flera gånger. Det är normalt. Fortsätt gärna skriva. För min egen del så är det skönt att kunna läsa bakåt ibland - som en dagbok över hur jag mår/har mått.

Jag önskar dig all styrka i ditt beslut, och både hoppas och tror att du kanske har kommit fram till en avgörande vändning vad gäller ditt förhållande till alkohol. Kämpa på - en dag i taget:-)

Kattens vår

Jovisst är det så att jag verkligen måste denna gången,,, börjar redan vackla men inte så farligt ändå än eftersom det inte är helg ännu. Ska på AA möte imon(kvinnogruppen) eftersom jag även har lätt att missbruka män om ni förstår mig rätt ??
Har nog lätt för all sorts missbruk egentligen men på senare tid har det mestadels handlat om koffein, cigg, alkohol och män då.
Antar att jag har en svag självbild och självkänsla. Har akademikerbakrund och det har hela min familj oxå,,, men det spelar ju ingen roll egentligen. Åker nu in till stan från jobbet och köper mig en dyr sallad på vägen hem som jag ska trycka i mig. Suget kommer ju som tidigare redan konstaterats ofta när man är hungrig. Sen åker jag hem och duschar och läser lite självhjälpsböcker en polare köpt till mig i välvilja. Ha en trevlig kväll alla ni andra där ute oxå!!! Kram