Finns det någon medicin som kan hjälpa till att så att suget minskar efter alkohol.Det kan vara bra med lite hjälp på vägen.

Li-Lo

Hej och välkommen! Det låter som att du står inför eller mitt i en förändring gällande dina alkoholvanor. Fint att du hittat hit. När det kommer till medicinering av exempelvis sug så finns det mediciner som kan vara hjälpsamma samtidigt är det vanskligt att tala om dem generellt då det är mycket individuellt och svårt att veta vad som är lämpligt för just dig just nu. Hur ser möjligheten ut för dig att tala med en läkare om detta?

Roligt att du är nyfiken och öppen för flertalet vägar att nå dit du vill.

Fortsätt gärna läs och skriv här.

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Avslutat konto

Hej!
Jag fick Naltrexon utskrivet utan större krusiduller. De ska minska suget och ta bort själva udden av ruset dom alkohol ger. Jag sa bara till läkaren att jag ville minska mitt alkoholintag. Behövdes inga större undersökningar eller längre och utlämnande samtal för att få dem utskrivna. Jag tycker att de hjälper. Synd att du inte får fler svar här. Måste ju finnas många med erfarenhet. Så klart att all medicinering är individuell och det är ju just därför det är intressant med olika erfarenheter. Har själv ställt frågor här utan större gehör. (lägger inte till några hjärtan så det är nog därför ;)
Lycka till!

MarstonS

39 årig kille,.vet inte om jag har ett beronde men rätt ofta har jag druckit mer än jag tänkt och sen haft dåligt samvete för det efteråt.