Flera dagar har jag varit konstant plakat. Druckit så mycket vin och min kropp är helt slut.
Ångesten och skamkänslorna är helt outhärdliga.
Nu måste detta få ett stopp. Tur att det är söndag så jag inte kan köpa mer.

Bra att du hittat hit. Läs runt på forumet och ta till dig dom tipsen som verkar ok för dig. Förstår att du mår dåligt nu, men det blir bättre.

Solosof

Kanske är jag lite bitter men det känns som att detta forum är till för den som "bara" dricker lite för ofta och eller dricker lite för mycket.
Vi som är så "nedgångna" och inte orkar skriva långa inlägg om vår bakgrund och dylikt får sällan nån respons.
Bara en reflektion :(

shape

Hur många år har du druckit, undrar jag. Söndagar hade inte stoppat mig, vet hur jag kan ordna alkohol, om jag bara vill men det är toppen att det stoppade dig att dricka! Rädsla för att jag väntat för länge fick mig att ta ett uppehåll nu, skrumplever? Jag var på väg sååå länge men nådde aldrig ända fram med att försöka sluta ett längre tag, hoppas på bättre lycka nu. Hur är det för dig?

Hej,

Många av oss här har varit riktigt illa ute och nedgångna. Själv haft mina perioder. Mitt råd är att åka in på en avgiftning. Blev räddningen för mig senast.
Jag hade inte klarat det själv denna gång. Är några tunga dagar men man får hjälp både med abstinens och ångest. Att sedan erkänna för sig själv och de runt omkring sig gör också att det blir lite lättare när man väl gått igenom avgiftningen.

Det går om man bara bestämmer sig även fast jag vet att det är svårt.