Undrar fortfarande om han fortsätter dricka på samma sätt som när jag levde med honom...
Han har ju sedan tonåren haft ett dåligt ölsinne och det kan ju inte bara försvinna.
Han har ju alltid varit den som aldrig visste när festen var slut...tjafsade och det blev alltid drama och tråkigheter på alla fester i alla våra gemensamma 28-år.
Nu får jag höra att han är så skötsam...det stämmer inte riktigt med vad jag upplevt i alla år.
Såg honom förra vecka cykla till jobbet 8:30 vet att han skall vara där senast 7:30...då ringer det en klocka att han fortsätter sitt gamla mönster.Fick det bekräftat att han varit på puben kvällen innan.Jag träffade en gammal kompis till oss som hade sett honom.
Jag vet inte varför det stör mig.Men om han nu sköter sig så bra nu....så är det ett mirakel i mina ögon.
Och varför förstörde han mitt och barnens liv så många år:(Det kan göra mig så bitter och arg fast jag idag mår väldigt bra trots allt jag fått utstå.

Hej!

Det är förståeligt att du funderar kring den tid som varit när du verkar ha levt med någon som på många sätt påverkade dig negativt och nu får intryck av att den personen nu har nya beteenden (även om man egentligen aldrig kan veta exakt hur någon annan har det). Du nämner samtidigt att du själv faktiskt mår bra nu, jag tänker att du ska fokusera på det och hur du känner exakt just nu i din tillvaro och vara stolt över att ha kommit så långt, det som redan passerat är svårt att ändra på. Det finns säkert många andra här i forumet som kan känna igen sig i dina tankar!

Fredagshälsningar,
Miriam