Hej hej jag kom precis hit, jag hade för en månad sen bestämt mig för att bli nykter efter flera års drickande, typ 8 st 7.5er om dagen efter kneget. I flera flera år.. Hursomhelst så åkte jag på en kryssning förra torsdagen och det var kanske inte det smartaste, söp som ett svin och hamnade nästan i fyllecell, men kröp in i hytten och sov en timme sen påt igen bara. Köpte med några liter sprit och en platta öl hem, och började kröka, tills spriten och ölen var nästan slut, jag har inte druckit sen i onsdags nu och mår dååååligt! Det är inte lätt att hålla sig borta från spriten för länge, hjärnan vill ju ha. Nu har jag precis hittat hit och här verkar det vara bra och finnas mycket stöd :) det brukar kunna funka att hålla mig nykter i typ 14 dagar, sen börjar det fallera... Antabus kanske vore en idé?

Andreas

Välkommen hit. Det går åt helvete för mig så har inte mycket råd o ge. Har me varit nykter sen i onsdags o nu känns de för jävligt redan, men ska snart gå o lägga mig o blir ångestmedicin istället tror ja.

Fredde78

Tack Andreas. Kör på ångestdämpande här oxå men är så jävla sugen på att öppna flaskan och hälla i mig resten, men den ska fan få stå där och sukta mig! Får se hur länge jag klarar att låta den stå, det blir en utmaning för mig. Men mår skit just nu, trots ångestmedecinen..