Hej alla på forumet!

Nu är jag tillbaka här igen för jag behöver litet hjälp och stöttning att sluta med vinet. I dag är första dagen på mitt nya liv. Jag har druckit alldeles för mycket den sista tiden. Varje kväll har det blivit vin och det får det bli slut på. Nästa dag har jag huvudvärk och får inget vettigt gjort. Alkoholen är en tidstjuv som jag vill bli av med. Nu tar jag upp kampen mot beroendet. Det känns som om min hjärna har blivit kapad annars hade jag väl slutat för länge sedan.

Lilla Anna

Mia-Pia

lilla Anna! Första dagen till resten av ditt liv. Härligt att du tar upp kampen!
Vi är många som vill leva utan beroendet, tillsammans är vi starka!

lilla Anna

Tack Mia-Pia för dina vänliga ord!
Ja då har jag klarat av 4:e dagen utan alkohol. Det går lätt den här gången. Jag sover som en stock och vaknar pigg och glad utan huvudvärk. Det får mig att vilja fortsätta så här. Min första tanke på morgonen är inte längre-Varför drack jag så mycket vin igår kväll? På sista tiden har jag fått en sån avsmak för alkoholen och vad den gör med människor. Jag vill inte vara med i "vin drickar klubben" längre. Livet går så himla fort och jag vill vara pigg i huvudet så jag kan njuta av det. Alkohol är en tidstjuv.

Ha en bra och nykter kväll där ute önskar Anna

anonym11208

Visst är det härligt när man känner att det är skönt att vakna på morgonen och inte med en vidrig bakfylla, håller med om att alkoholen är en tidstjuv. Hur går det för dig?