Efter behandlingshen och över ett halvår nykter så sket det sig igår. Hade en riktig skitdag som kröntes av att en omtyckt bekant hade gått bort. Tjejen vart sur och jag känner att jag svikit barnen. Jag lärde mig dock en läxa. Alkoholen är ingen lösning och sitter just nu med en majestätisk ångest och ber en stilla bön att jag kan rida ut det här utan att det skall börja om.

jas75

Inget behandlingshem men CRA behandling. Den fyllan slutade med rattonykterhet! Min rock bottom. För mig har det gått som på räls :) Har du fixat det en gång så fixar du det igen?
Beklagar sorgen.

Fyllbulten

Behövde lite uppmuntran så det tackar jag för. Tur i oturen så har jag hitintills sluppit konsekvenser av mitt tidigare drickande. Det kanske hade fått mig att ta mig i kragen tidigare. Men å andra sidan skall jag väl vara tacksam för det. Har du fått tillbaka KK?

Ja, nu vet du, både att du tar till a när det är jobbigt och att det inte funkar. Se till att stoppa omedelbart. Jag fortsatte tyvärr efter ett återfall (också efter jobbiga händelser) och måste nu hitta tillbaka upp igen. Se det som en erfarenhet och inte som ett misslyckande, så klarar du det. Tycker att det finns många härinne som kämpat sig upp direkt igen. Lycka till!