Ja jösses hade hoppats på ändring. Men kanske inte.
Jag sa ifrån, var på väg. Gick på familjerådgivning kändes jätte bra. Jag fick berätta allt. Min man var med å lyssnade.
Allt blev mycket bättre kändes som im vi var på rätt väg. Och sedan kom semestern och nu är vi på väg åt samma håll som vanligt. Änså länge har semestern varit riktigt dålig. Han har druckit fler dagar än han varit nykter . Känns verkligen tröstlöst.

jonan

Jag känner mig ensam nästan jämt även när han är nykter tycker jag att han är sur, kritisk. Vill bara göra på sitt sätt. Ut i från hans vilja och vi ska bara följa hans pipa ?

froken91

Tänk på dig själv, gör något som gör dig lycklig!

Eva-Karin

Han har en älskarinna som heter alkohol. När han träffar A är du i vägen och onödig, när han inte träffar A blir han grinig o tvär i mötet med dig. Du vill ju uppenbarligen att han ska sluta dejta A men det vill inte han. A ger tröst på ett sätt vi aldrig kan förstå. Det är klart att du känner dig ensam. Det finns en tredje part som tar alltmer plats. Jag tyckte länge att jag var ensamstående med ytterligare ett stort barn. Ingen att dela tankar och beslut med.

Eva-Karin

... om dig själv ! Sätt dig i första rummet och gör en lista på vad du vill göra. En lista för aktiviteter den här sommaren. En lista som är långsiktig. Vad vill du ha upplevt/lärt dig om 5 år? Låt inte hans liv bromsa dig. Jag vet, lätt att säga, svårt att genomföra. Men ta dig iväg på egna utflykter, upplevelser. Om så bara för några timmar per vecka.
Lycka till.