Hej på er alla,
Trodde aldrig jag skulle hamna på ett sånt här forum... Har alltid varit glad i vin och öl men aldrig betraktat mig själv som alkoholist (naturligtvis). Går f n i alkoholberoendebehandling "light" och har fått Naltrexon ordinerat, men upplever att det inte hjälper ett endaste dugg. Möjligen har mina förväntningar varit för höga. Jag trodde N skulle ta udden av mitt begär, men jag uppfylls fortfarande av samma lyckokänslor vid tanken på att det snart ska drickas öl eller vin och när jag väl är igång så upplever jag definitivt inte den "mättnad" jag hade förväntat mig. Någon som har samma erfarenheter av N som jag? Hur gick ni vidare? Jag är mkt intresserad av andras erfarenheter av detta så hör gärna av er
Tack för ordet :)

Anders 48

Välkommen hit - bra att du skriver en egen tråd! Jag själv har dessvärre ingen erfarenhet med Naltrexon, men jag är övertygad att det finns många här som har - och som gärna delar sina erfarenheter med dig. Häng kvar - ibland så kan det ta lite tid innan man får svar. Annars så kan du läsa andras trådar - eller skriva i din egen. Tror att det i sig kan vara av godo - bara det faktum att skriva ner det som man själv upplever som ett problem. Kämpa på!

Orka

Förväntade sig att hamna på ett forum som det här.
Men det är fint att känna att trots den egna skammen, finns det vänskap och vänlighet.
Vet du, först hade jag citattecken på vänskap men tog bort dem. För faktiskt finns här vänskap på riktigt. Framförallt förståelse och empati.
Det är fint!
Välkommen hit!
Orka