Efter sommaren tjock.Minst fem kilo mer.Plufsig. Ständigt bakis. Panik. Bestämmer mig i övermod varje morgon för att det blir vit dag idag. Nej inte bara en dag, måndag till onsdag ska vara HELVIT! Jaha! Men varje dag slutar berusad.Jag är så patetisk.Och ledsen. GÅR ALDRIG TILL typ 12 stegs. Har gjort det en gång och fick bara skuld och skam skit snacket. Vad ska jag göra går under?

Känner igen det där med att bestämma sig varje morgon, vara SÅ övertygad för att på em hitta på anledningar till att dricka o sen sluta i berusat tillstånd. Jag misslyckades gång på gång med att sluta, men det gick faktiskt tillslut. Det finns ingen a hemma hos mig. Det underlättar enormt att hälla ut. Då blir steget större. Tycker också att du bör pröva en längre nykter period. Det är bättre än man tror och det är inte livsnödvändigt med vin till helgen.., det trodde jag länge. Och du är inte patetisk. Du är i gott sällskap. Och vägen var inte spikrak.., men för mig var nog skillnaden mot tidigare försök att jag körde på direkt igen när jag halkade. Tillsist har man rätt många sammanhängande vita dagar., mår bättre, tänker bättre. Ett annat alternativ är ju att gå till VC eller beroendecentrum och få stöd o medicin. Hänga här är också ett hett tips! Det är fullt möjligt att få ordning på intaget. Lycka till!

Savanna

Tack Sisyfos ! Om du visste vad mycket ditt svar betyder i detta hemliga elände. En nykter period. Ja jag ska verkligen. Fast nu är det iofs en bedräglig morgon. Testet kommer efter jobbet. Igår hällde jag inte ut den sista a, jag hällde i. För att det skulle ta slut.

Liten stor

tror också längre period är tricket. är nu på dag 3 av målet på 21 men glädjande nog känns det redan bättre. Vi grejar det här! Haka på 21 dar i rad?

Savanna

21 dagar..Du är tuff du! Jag börjar med idag, det är stort nog. Grattis till tre dagar, bra gjort!

KalleBoll25

En timme i taget.
Det är så jag måste tänka. Hoppas det går bra för dig!

Savanna

Ja klarade gårdagen! Men blev förkyld i natt. Samband? Hursomhelst ska jag vara n idag med:-)