Hej!

Jag har väldigt stora problem med minnesluckor/blackouts. Jag dricker inte särskilt ofta, Drack oftare för några år sen men helt utan problem. Så klart kan alla få minnesluckor speciellt vid stora intag av alkohol, men i mitt fall behöver jag inte ens dricka mycket. Jag dricker upp till 5 st 50 cl öl och då känner jag mig "lullig" men sen går det skit snabbt från att knappt vara full till att inte komma ihåg någonting. Folk runt omkring mig kan uppleva mig som normal och inte så jätte påverkad. Men jag kommer inte komma ihåg någonting dagen efter, och när jag väl börjar glömma bort så fortsätter jag bara dricka mer och mer. Detta har blivit ett problem för mig eftersom jag kan inte längre gå ut och ha roligt med mina vänner och vaknar upp varje dag efter en dag ute med ångest och undrar vad jag gjort. Som jag sa tidigare jag får inte bara minnesluckor utan kan glömma bort hela kvällar (4-9 timmar), tills jag vaknar upp igen helt enkelt. Jag skulle kunna ha allt jag gjort på film men skulle ändå inte komma ihåg en enda grej. Skulle jätte gärna uppskatta alla svar jag kan få för jag har inga alkoholproblem och vill inte sluta dricka.

Hej liixz, det låter inget vidare tänker jag, även om jag oxå haft black outs flera ggr. Kan ju verkligen hända nåt farligt....olyckor osv. Äter du någon medicin, som kan påverka a negativt. Har du någon sjukdom, fysisk el psykisk?? Annars är väl rådet, drick endast lite, typ en öl eller två.

Karin01

Har exakt samma problem som dig vilket ibland har försatt mig i väldigt negativa situationer.
Ibland "tål" jag fem öl och ibland vaknar jag upp utan att veta hur jag kom hem.
Jag har det inte i mig att känna att "nu räcker det, nu är det bra" och tyvärr resulterar det oftast i minnesluckor de gånger jag går ut.