Har försökt att vara nykter sedan 2016-10-10 Har haft 2 st återfall, Varit på ett AA-möte,nervös presenterade mig bara, skylde sedan på att jag skulle göra något. Är 56 år har druckit sedan 18 års åldern, fredag + lördagar på sem lite grann var dag.
Men för ett tag sedan eskalerade det, mådde inte så bra bytt jobb kände kanske att jag inte räckte till riktigt. Drack handsprit precis innan jag gick hem från jobbet vid ett flertal tillfällen. Lyckades dölja det för omgivningen gaska länge. Men till slut brakade det ihop. Erkände för alla jobbet hemma barn vänner.
Går nu vid terapi hos en alkoholterapeut. Jättebra ! Men jag tänker ofta på hur livet skall bli utan alkohol känner sorg. klarar jag till exempel gå på fest utan att dricka, har hittils undvikit sådana tillställningar. Är helt enkelt rädd för hur det ska bli !

/Gurra

Li-Lo

Vilka steg du tar! Träffar en alkoholterapeut, skriver och läser här och blickar inåt för att sakta men säkert börja visualisera hur det kommer att vara att börja leva ett liv som inte domineras av alkohol. Du känner dig rädd just nu när du står inför det okända, något många kan känna igen sig i. Oavsett alkohol. Jag hoppas att nyfikenhet tar över och att dina kommande upplevelser får mer fokus än sorgen. Fortsätt gärna berätta hur det går för dig!

varma hälsningar Li-Lo
Alkoholhjälpen