Att skriva ett första inlägg här. Slav under vinet. Alla krav inifrån och utifrån, som blivit för mycket. Mitt älskade vin har dränkt oron, men nu hotar det dränka även mig... talat om för min särbo hur det ligger till. Han blev jättestolt över mig för att jag berättade och älskar mig än. Jag tror jag bör vara mycket rädd om honom.

Det var allt för nu. Blir säkert mer med tiden.
Kram alla!

Hej
Det viktigaste är att man kommer till insikt, Och det har du gjort. Mycket bra att ha stöd från din särbo. Välkommen här bland oss andra med alkoholproblem. Ta stöd och hjälp.
Vänligen Ikaros

Ja insikten har kommit i tid känns det som. Det är jag tacksam över. Barnen har inte hunnit ta skada och det är viktigt för mig.

Ja min särbo är otrolig. Han känner mig bättre än någon annan och han kommer att finnas där för mig.

SkåneTösen

insett att du har problem. Särskilt då du har barn som du har ansvar för. Även om inget katastrofalt hänt på den fronten så tar drickadet mycket energi och du mår inte bra av det vilket påverkar dina barn. Jag hoppas att du blir lika hjälpt av forumet som jag blivit. Var inte rädd för att be om hjälp. Det finns många olikasorters hjälp att få, det kan vara tufft att klara det själv. Och om suget kommer, tänk då längre än det befriande ruset, tänk igenom hela förloppet för du vet hur det slutar. Det har hjälpt mig att hålla emot. Berusningen kan kännas lockande men ångesten efter, nej tack! Det kostar oändligt mycket mer än det smakar. Det är fan inte värt det. Du är värd bättre och dina barn är värda en piggare och gladare mamma. Lycka till.

Utan mitt älskade vin och helt utan sug efter det. Barnen är här och då är det egentligen inga problem, men jag vet ju att fler helger och storhelger ligger framför mig. Men just nu klappar jag mig själv på axeln för denna helg och tar resten då det kommer.