Har gått med i den internetbaserade "behandlingen" ! Jag mår inte bra! Måste ta tag i mitt liv och börja leva igen! Har gått på kbt gällande oro vilket hjälpte mig! Någon i trådarna nämnde samma övningar om suget efter alkohol! Att det är viktigt att fånga in känslan och sedan låta den gå förbi! Värt ett försök! Funkade på oron!

Li-Lo

Börja leva igen! Vilken fin målsättning och redan flertalet steg tagna. Påbörjat behandling och väljer att dela med dig och ta emot andra berättelser här. Bra!

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Välkommen Marianne 44.
För mig har det hjälpt mot såväl oro som ångest att vara med här på forumet. Jag har varit här i drygt två månader efter ett rejält återfall. Du är nu här bland medmänniskor som verkligen vet vad alkoholberoende och därmed förknippade kval handlar om.
Lycka till i att finna din väg mot att börja leva igen.
vänligen
Ikaros

Marianne44

Har bestämt vissa mål jag ska följa enligt internet kursen! Tänker följa dessa mål nu! Som sagt! Tänker ta makten över mina känslor igen! För det är det som ser handlar om i mitt fall! Dränerar mig fullständigt på känslor tills det inger finns kvar! Så lätt att fylla på med bensin för att orka mer!
Hur ska jag kunna ge mig mer energi utan att fylla på med alkohol! Tar gärna emot råd!

Vad är det för internetkurs?
Lycka till och jag ser fram emot att läsa mer!
Ha en bra dag!
Kramar
Pärlemor

Marianne44

Kursen är här på forumet! En kbt där jag kartlägger mig själv ! Sätter mål vad jag vill uppnå!
Är ofta i valet och kvalet om jag ska söka hjälp och kanske få ngt mot suget. Men jobbet måste jag ju göra ändå! Känns så skönt att detta forum finns att vända sig till! Läsa, ventilera och reflektera!