Jag orkar verkligen inte mer. Hade jag inte haft mina barn så skulle jag avslutat det här helvetet. Det skrämmer mig.

eclipse

Det finns bra hjälp att få. Var inte rädd att ta emot den. Att våga ta hjälp är ett tecken på att man är stark inte tvärt om. Ta hand om dig, du är värd att må bra och du kan klara det!

Jag är ganska ny här så jag ber om ursäkt om jag missat din historia. Berätta gärna om du vill. Kanske kan det hjälpa att prata av sig här hos människor som förstår och aldrig dömer! ?

Har inte skrivit här mycket alls. Har levt i ett förhållande i fyra år som varit fel från början. Jag har ljugit för mig själv och blivit alkis på köpet. Idag tog förhållandet slut och jag vet inte vad som är upp eller ner.

Mår skit men tankarna börjar klarna efter en hemsk förmiddag. Han lämnade mig. Han orkar inte med mej och det förstår jag. Det känns så jävla hårt samtidigt som detta är något vi borde ha gjort för länge sen.

Vad som har hänt är att jag ljugit för mig själv i 4 år, jag har inte kunnat förlåta honom för en del saker, och gjort våld på mig själv med att stanna kvar. Jag har sprungit runt och jagat andra saker istället för att ta tag i grundorsaken. Känslan av meningslöshet har blivit allt mer påtaglig det senaste året och det har jag medicinerat bort med vin.

Nu är inte han kvar men det förrädiska vinet är det. Jag vill inte ha det längre. Men jag är rädd att det har tagit min själ. Fy fan, jag känner mig på botten av ett svart hål just nu. Fel. Under botten av ett svart hål.

Mags

Kravlar man sig ur, jag lovar! Det finns ett bättre liv bortom det mörker du upplever nu. Ta stöd och skriv här, prata med någon du har förtroende för och ta dig igenom en dag i taget. Jag har varit i många mörka hål och vet att det finns En väg ut ur dem.

Så var det en ny dag. Skulle helst bara dra täcket över huvudet, men har saker jag måste göra så det går inte... En helt vanlig dag för de flesta. Själv har jag precis sänkt mig själv totalt tack vare mitt "älskade" vin. Idag börjar jag på noll. På flera sätt. Idag börjar jag kravla mig ur hålet, tillbaka till den som jag vet att jag är.

Ikväll var det finmiddag med några bekanta. De drack fördrink. Jag drack cola. De drack vin och öl jag drack vatten och mer cola.

Vi pratade och skrattade och åt fantastisk mat. Plötsligt var livet tillbaka för en liten stund.

Hej BLJ
Glädjande och styrkande att du känner att livet är tillbaks och det när du är nykter. Livet består ju av ögonblick och det gäller att ta vara på de som är bra.
Vilken kontrast mot vad du inledningsvis skrev.
Vänligen
Ikaros